Uitvaart Zwolle

Overlijden melden of vrijblijvend een afspraak maken?
Bel direct met Ilya Uitvaartzorg Zwolle: 038-2038039

De herinnering voor later maken we nu

Ilya uitvaartzorg Zwolle is al vele jaren uw lokale begrafenisondernemer Zwolle. Samen met u creëren we een mooie herinnering voor nu en later.

Een mooi afscheid bied troost. Wij luisteren naar uw persoonlijke verhaal en wensen en vertalen dat naar creatieve ideeën voor een passend afscheid. 

Bij ilya uitvaartzorg Zwolle zijn veel mogelijkheden voor een passend afscheid. Uiteraard in uw eigen kerk, maar ook een formele of informele plechtigheid in de aula van het uitvaartcentrum Kranenburg, Sfeervolle Theehuis Zwolle of in boomgaard of koetshuis van Havezate den Alerdinck. 

De gedrevenheid, de persoonlijke aandacht en het inlevingsvermogen van Reinier en Gerda Gort-Veuger en Linda Ruitenbeek uitvaartleiders Zwolle maken de ondersteuning, zorg en begeleiding echt persoonlijk.

Inspiratie

detail beeld uitvaartcentrum
Een begrafenis of crematie kan ook heel persoonlijk zijn. Bekijk welke keuzes voor de uitvaart u kunt maken.

Bijzondere locaties

kaarsen bij uitvaart

Niet in een aula, maar op een bijzondere uitvaartlocatie. Wij helpen u graag aan een unieke herinnering!

Tarieven

bloemstuk detail
Een bijzondere uitvaart kost de hoofdprijs? Niet bij ilya uitvaartzorg Zwolle. Bekijk de diverse uitvaartpakketten

Uitvaartcentrum

Heeft u een beperkt budget? Ook dan bieden wij toch een volledige uitvaart in ons uitvaartcentrum. Kleinschalig en uniek!

Waarom kiest u voor Ilya uitvaartzorg?

Persoonlijke aandacht: u staat centraal

Echt persoonlijke aandacht staat bij ons altijd centraal. Onze uitvaartleiders informeren u uitgebreid, maar zullen er bovenal voor u zijn als dat nodig is. Overtuig uzelf en maak een vrijblijvende afspraak bij u thuis.

Professionele zorg

Wij werken altijd met vakbekwame uitvaartleiders. Ook kiezen wij bewust voor een zeer persoonlijke benadering. Door onze oprechte interesse in mensen onderscheiden wij ons echt.

Bijzondere locaties

Een uitvaart Zwolle kunt u vormgeven zoals u dat zelf graag wilt. Dat kan in de aula of in een kerk, maar wist u ook dat het mogelijk is om de plechtigheid te houden op een bijzondere locatie in Zwolle of omgeving?

Het landgoed Havezathe Den Alerdink Zwolle is een prachtige locatie voor een bijzondere uitvaart.

Het is mogelijk om gebruik te maken van het koetshuis of buiten op het eiland. Of in de boomgaard omringd door de variatie van de schoonheid van de natuur.

Onze 7 zekerheden

Een standaard uitvaart is echt niet nodig

Het regelen van een uitvaart brengt veel keuzes en beslissingen met zich mee. Misschien weet u precies wat u wilt, wellicht bent u nog op zoek naar inspiratie en mogelijkheden.

Het afscheid nemen van een dierbare mag u tegenwoordig op geheel eigen wijze invullen. U kunt kiezen voor een aula, maar het is ook mogelijk om de plechtigheid te houden in het bos, in een restaurant of aan het water.

Ilya uitvaartzorg is al meer dan 10 jaar een begrip in Zwolle en omstreken.

Ilya uitvaartzorg Zwolle
Lynnerkamp 25
8014DC  Zwolle

Neem nu contact met ons op en ontvang een vrijblijvend voorstel voor een begrafenis of crematie in Zwolle en omgeving en laat u inspireren.