ilya uitvaartzorg Zwolle

Reinier en Gerda Gort 038-2038039

Ilya uitvaartzorg is al meer dan 10 jaar een begrip in Zwolle en omgeving.

Oprecht geïnteresseerd in wat anderen beweegt. Om te achterhalen hoe een leven zich heeft voltrokken, stellen we vragen die misschien niet voor de hand liggen. Door werkelijk te luisteren naar de mensen die we ontmoeten en door met hen in gesprek te gaan, proberen we tot een kern te komen die recht doet aan de overledene en die we tot uitdrukking brengen in de uitvaartplechtigheid.
Onze werkwijze? Een persoonlijke benadering, liefdevol, met aandacht voor u en tegen een concurrerend tarief, vinden we heel normaal. We gaan graag een stap verder om het verschil te kunnen maken, om u het verschil te laten beleven in deze emotionele periode door “er te zijn”.
Dat zit tenslotte in onze genen. We heten niet voor niets ILYA. (Er zijn)

Ilya uitvaartzorg, Lynnerkamp 25, 8014 DC Zwolle

Ilya voor een traditionele of een eigentijdse uitvaart

Een persoonlijke uitvaart in Zwolle en omgeving

Er is veel meer mogelijk zonder extra kosten

Elders verzekerd? Geen probleem!

Financiële nazorg

Uw uitvaartofferte is 5 jaar geldig

Verschil door creativiteit

Inspirerend


Neem nu contact met ons op en ontvang een vrijblijvend voorstel
voor een begrafenis of crematie in Zwolle en omstreken, laat u inspireren!

Kijk en luister zelf naar onze klanten

"Een uitvaart die bij onze moeder past, niet in een aula, maar in de Valom in Huissen. Gewoon informeel met een hapje en drankje. Het was een prachtige uitvaart voor onze lieve moeder.
Ilya uitvaartzorg is heel creatief in het verzorgen van een uitvaartplechtigheid zonder extra hoge kosten. Wij hebben ervaren dan het anders kan en we hadden het niet beter kunnen krijgen."

Familie Brandveen 2019

 

Wilt u meer lezen over onze klantervaringen? Lees dan hier verder.
 • Wat een ongelooflijk fijne uitvaartzorg is Ilya. Persoonlijk, betrokken, meedenkend, meelevend en in een moeilijke tijd met gepaste humor alles tot in de puntjes verzorgen. Super Reinier, je doet het geweldig goed. Bedankt voor alles.

  Koen Lepoutre
 • Ilya heeft mij laten zien hoe persoonlijk een uitvaart kan zijn. Met een lach en met een traan hebben we het pad van afscheid nemen bewandeld. Als ik mag kiezen wie mijn uitvaart samen met mijn gezin mag regelen, dan zeg ik Ilya

  Claudia
 • Zeer content met Ilya uitvaartzorg. Met recht zorg! Reinier, Joka, Samantha en anderen op de achtergrond hebben ons voortreffelijk bij gestaan met het verlies van onze kleindochter. Allen zeer begaan met ons en allen erg bevlogen en passioneel in hun werk.

  Jacqueline van der Woude-Kousbroek
 • Reinier wat hebben jullie het mooi gedaan. Zijn geen woorden voor. Niets was te veel en dan de uiteindelijk prijs was boven verwachting. Ook geweldig dat jullie alles kosteloos met de Dela hebben geregeld. Hartelijk dank

  Ton en Riekje