ilya uitvaartzorg Zwolle

Reinier en Gerda Gort 085-0653272

Ilya uitvaartzorg is al meer dan 10 jaar een begrip in Zwolle en omgeving.

Traditioneel kan ook informeel zijn: Herinneringen ophalen, afscheidswoorden uitspreken, muziek luisteren, emoties delen, stilstaan. Een uitvaart Zwolle kunt u vormgeven zoals u dat zelf graag wilt. Dat kan in de aula of in een kerk, maar wist u ook dat het mogelijk is om de plechtigheid te houden op een bijzondere locatie in Zwolle of omgeving?
Het landgoed Havezathe Den Alerdink Zwolle is een prachtige locatie voor een bijzondere uitvaart.
Het is mogelijk om gebruik te maken van het koetshuis of buiten op het eiland. Of in de boomgaard omringd door de variatie van de schoonheid van de natuur. Maar er is meer mogelijk!

Uitvaartcentrum Kranenburg Zwolle: We krijgen regelmatig het verzoek of het mogelijk is om de uitvaartplechtigheid te houden in het uitvaartcentrum Zwolle. Ja dat is zeker mogelijk en u kunt ook gebruik maken van de 24uurskamers. Zodat u veel bij uw dierbare kan zijn wanneer het u uitkomt. Zonder afspraak omdat u een sleutel krijgt van de opbaarkamer.

De plechtigheid: Steeds vaker zien we dat ook een kerkelijke begrafenis Zwolle in het uitvaartcentrum wordt gehouden. De combinatie van formeel en informeel samenzijn vinden de nabestaanden achteraf heel bijzonder en fijn enze wisten niet dat dit allemaal kon.
Na het officiƫle gedeelte koffie met een Zwollenaartje, en dan samen met de kinderen de kist beschilderen. Samenzijn om elkaar te ontmoeten en bemoedigen. Zo maakt ilya uitvaartzorg Zwolle het verschil.

Neem nu contact met ons op en ontvang een vrijblijvend voorstel voor een uitvaart in Zwolle en omstreken en laat u inspireren.

Ilya uitvaartzorg, Lynnerkamp 25, 8014 DC Zwolle

Ilya voor een traditionele of een eigentijdse uitvaart

Financiƫle nazorg

Een persoonlijke uitvaart in Zwolle en omgeving

Verschil door creativiteit

Er is veel meer mogelijk zonder extra kosten

Elders verzekerd? Geen probleem!

Uw uitvaartofferte is 5 jaar geldig

Inspirerend


Neem nu contact met ons op en ontvang een vrijblijvend voorstel
voor een begrafenis of crematie in Zwolle en omstreken, laat u inspireren!

Kijk en luister zelf naar onze klanten

Wilt u meer lezen over onze klantervaringen? Lees dan hier verder.

Bijzondere uitvaarten en uitvaartlocaties

Wilt u meer weten over bijzondere uitvaartlocaties? Lees hier verder.
 • Wat een ongelooflijk fijne uitvaartzorg is Ilya. Persoonlijk, betrokken, meedenkend, meelevend en in een moeilijke tijd met gepaste humor alles tot in de puntjes verzorgen. Super Reinier, je doet het geweldig goed. Bedankt voor alles.

  Koen Lepoutre
 • Ilya heeft mij laten zien hoe persoonlijk een uitvaart kan zijn. Met een lach en met een traan hebben we het pad van afscheid nemen bewandeld. Als ik mag kiezen wie mijn uitvaart samen met mijn gezin mag regelen, dan zeg ik Ilya

  Claudia
 • Zeer content met Ilya uitvaartzorg. Met recht zorg! Reinier, Joka, Samantha en anderen op de achtergrond hebben ons voortreffelijk bij gestaan met het verlies van onze kleindochter. Allen zeer begaan met ons en allen erg bevlogen en passioneel in hun werk.

  Jacqueline van der Woude-Kousbroek
 • Reinier wat hebben jullie het mooi gedaan. Zijn geen woorden voor. Niets was te veel en dan de uiteindelijk prijs was boven verwachting. Ook geweldig dat jullie alles kosteloos met de Dela hebben geregeld. Hartelijk dank

  Ton en Riekje