Zullen we elkaar ontmoeten Tel. 038-2038039

Geborgenheid en rust

Ilya uitvaartzorg inspireert

Afscheid nemen zoals je was

Begrafenisondernemer Zwolle en omgeving

Wij werken met veel kerken in Zwolle samen

Een begrafenis of crematie op maat, voor Zwolle en omgeving


Elke weg heeft zijn bestemming

”De overledene en de familie en vrienden willen we beter leren kennen. Die persoonlijke touch is essentieel bij Ilya. Als je weet hoe een leven er heeft uitgezien en wie de nabestaanden zijn, kun je de uitvaart daarop afstemmen,,

Ilya Uitvaartzorg Zwolle maakt het verschil. Door te kiezen voor een persoonlijke benadering en omdat we echt geïnteresseerd zijn in mensen, benaderen we nabestaanden op zowel invoelende als ter zake kundige manier.
Ilya heeft een informele en liefdevolle stijl van werken. In het eerste gesprek hoeft niet meteen alles geregeld te worden. Uit ervaring weten we dat er juist tijd en rust nodig zijn om beslissingen te laten rijpen en stap voor stap te bepalen hoe de uitvaart wordt vormgegeven.

Wilt meer weten over Ilya uitvaartzorg kijk dan op onze werkwijze

We willen u graag ontmoeten.


Met vriendelijke groet,
Reinier en Gerda Gort-Veuger
Lynerkamp 25 8014 DC Zwolle

Wat zeggen onze klanten?

"Ilya uitvaartzorg uit Zwolle is een zeer betrokken uitvaartondernemer. Na het verlies van mijn lieve vrouw in februari 2018 heb ik zo veel steun ontvangen van Ilya. Ze geven meer service dan ik had verwacht." -- Arie

"Onze lieve zoon Aron is overleden eind 2017 en Reinier en Jeanne van ilya uitvaartzorg waren direct ter plaatse om ons te helpen. Dit hadden we echt nodig. In het uitvaartcentrum waar meer dan 250 mensen waren had Ilya alles tot in detail alles geregeld. Een waardig afscheid voor onze live zoon en broer.
Dank Reinier, Gerda en Jeanne" -- Sylvia


Kijk verder onder belevingen