ilya uitvaartzorg Zwolle

Reinier en Gerda Gort 085-0653272

Ilya uitvaartzorg is al meer dan 10 jaar een begrip in Zwolle en omgeving.

Passende keuzes voor de uitvaart om u op weg te helpen
Het regelen van een uitvaart brengt veel keuzes en beslissingen met zich mee. Misschien weet u precies wat u wilt, wellicht bent u nog op zoek naar inspiratie en mogelijkheden. Op deze website van Ilya uitvaartzorg vertellen wij u wat de mogelijkheden zijn. U kunt ook contact met ons opnemen voor een vrijblijvende afspraak. Vaak is er meer mogelijk dan u denkt.
Het einde van het plakje cake: Mensen richten hun leven in naar eigen goeddunken. En als het even kan ook de eigen uitvaart. De traditionele uitvaart, met drie muziekstukken, een speech en koffie met een plak cake, is niet langer de enige manier.

Het afscheid nemen van een dierbare mag u tegenwoordig op geheel eigen wijze invullen. U kunt kiezen voor een aula, maar het is ook mogelijk om de plechtigheid te houden in het bos, restaurant of aan het water. Maar er is meer!

Neem nu contact met ons op en ontvang een vrijblijvend voorstel voor een uitvaart in Zwolle en omstreken en laat u inspireren.

Ilya uitvaartzorg, Lynnerkamp 25, 8014 DC Zwolle

Ilya voor een traditionele of een eigentijdse uitvaart

Financiële nazorg

Een persoonlijke uitvaart in Zwolle en omgeving

Verschil door creativiteit

Er is veel meer mogelijk zonder extra kosten

Elders verzekerd? Geen probleem!

Uw uitvaartofferte is 5 jaar geldig

Inspirerend


Neem nu contact met ons op en ontvang een vrijblijvend voorstel
voor een begrafenis of crematie in Zwolle en omstreken, laat u inspireren!

Kijk en luister zelf naar onze klanten

Wilt u meer lezen over onze klantervaringen? Lees dan hier verder.

Bijzondere uitvaarten en uitvaartlocaties

Wilt u meer weten over bijzondere uitvaartlocaties? Lees hier verder.
 • Wat een ongelooflijk fijne uitvaartzorg is Ilya. Persoonlijk, betrokken, meedenkend, meelevend en in een moeilijke tijd met gepaste humor alles tot in de puntjes verzorgen. Super Reinier, je doet het geweldig goed. Bedankt voor alles.

  Koen Lepoutre
 • Ilya heeft mij laten zien hoe persoonlijk een uitvaart kan zijn. Met een lach en met een traan hebben we het pad van afscheid nemen bewandeld. Als ik mag kiezen wie mijn uitvaart samen met mijn gezin mag regelen, dan zeg ik Ilya

  Claudia
 • Zeer content met Ilya uitvaartzorg. Met recht zorg! Reinier, Joka, Samantha en anderen op de achtergrond hebben ons voortreffelijk bij gestaan met het verlies van onze kleindochter. Allen zeer begaan met ons en allen erg bevlogen en passioneel in hun werk.

  Jacqueline van der Woude-Kousbroek
 • Reinier wat hebben jullie het mooi gedaan. Zijn geen woorden voor. Niets was te veel en dan de uiteindelijk prijs was boven verwachting. Ook geweldig dat jullie alles kosteloos met de Dela hebben geregeld. Hartelijk dank

  Ton en Riekje