Ilya uitvaartzorg Elst

Overlijden melden of vrijblijvend een afspraak maken?
Bel direct met Ilya Uitvaartzorg Elst, 06-52028766

Ilya uitvaartzorg Elst.
De herinnering voor later maken we nu

Ilya uitvaartzorg is al vele jaren uw lokale begrafenisondernemer Elst. Samen met u zorgen wij voor een mooie herinnering voor nu en later.

Wij luisteren naar uw verhaal en wensen en vertalen dat naar een passend afscheid. Er is veel mogelijk binnen elk budget.

Ilya uitvaart heeft een uniek concept in ons uitvaartcentrum aan de Grote Molenstraat 1 te Elst.

De gedrevenheid, creativiteit, aandacht en het inlevingsvermogen van onze uitvaartleiders maken de ondersteuning en zorg persoonlijk.

Inspiratie

detail beeld uitvaartcentrum
Een begrafenis of crematie kan ook heel persoonlijk zijn. Bekijk welke keuzes voor de uitvaart u kunt maken.

Bijzondere locaties

kaarsen bij uitvaart

Niet in een aula, maar op een bijzondere uitvaartlocatie. Wij helpen u graag aan een unieke herinnering!

Tarieven

bloemstuk detail

Een bijzondere uitvaart kost minder dan u misschien verwacht. Bij uitvaartzorg Elst is het mogelijk. uitvaartpakketten

Uitvaartcentrum

Heeft u een beperkt budget? Ook dan bieden wij toch een volledige uitvaart in ons uitvaartcentrum in Elst. Kleinschalig en uniek!

Waarom kiest u voor Ilya uitvaartzorg?

Persoonlijke aandacht: u staat centraal

Echt persoonlijke aandacht staat bij ons altijd centraal. Onze uitvaartleiders informeren u uitgebreid, maar zullen er bovenal voor u zijn als dat nodig is. Overtuig uzelf en maak een vrijblijvende afspraak bij u thuis.

Professionele zorg

Wij werken altijd met vakbekwame uitvaartleiders. Ook kiezen wij bewust voor een zeer persoonlijke benadering. Door onze oprechte interesse in mensen onderscheiden wij ons echt.

Niet standaard

Ilya uitvaartzorg Elst komt met creatieve voorstellen voor een passende uitvaart, geheel naar uw wens. Standaard mag, maar ook dan zorgen wij voor een speciale herinnering. Voor elk budget.

Onze 7 zekerheden

Een standaard uitvaart is echt niet nodig

Het regelen van een uitvaart brengt veel keuzes en beslissingen met zich mee. Misschien weet u precies wat u wilt, wellicht bent u nog op zoek naar inspiratie en mogelijkheden.

Het afscheid nemen van een dierbare mag u tegenwoordig op geheel eigen wijze invullen. U kunt kiezen voor een aula, maar het is ook mogelijk om de plechtigheid te houden in het bos, in een restaurant of aan het water.

Vraag nu een offerte aan: Ilya uitvaartzorg Elst heeft alles in eigen beheer en besteedt geen werkzaamheden uit. Daarom kunnen wij een volledige crematie met plechtigheid en catering aanbieden vanaf €3.100 inclusief BTW.

Ilya uitvaartzorg is al meer dan 10 jaar een begrip in Elst, Arnhem en omstreken. Samantha Stuart is uw lokale uitvaartleider voor Elst en omgeving.


Uitvaartcentrum
Ilya uitvaartzorg Elst,
Grote Molenstraat 1,
6661 DB Elst


Neem nu contact met ons op en ontvang een vrijblijvend voorstel voor een begrafenis of crematie in Elst en omgeving en laat u inspireren.