ilya uitvaartzorg Nijmegen

Samantha Stuart 06-52028766

Ilya uitvaartzorg, al 10 jaar uw lokale begrafenisondernemer voor Nijmegen en omgeving.

Niet in een aula waar de tijd beperkt is
Herinneringen ophalen, afscheidswoorden uitspreken, muziek luisteren, emoties delen en stilstaan. Een uitvaart Nijmegen kunt u vormgeven zoals u dat zelf graag wilt. In een aula is te weinig tijd om iets speciaals te doen en zijn de ruimtes niet ingericht om een informele bijeenkomst te houden.

Creatieve uitvaart
Ilya uitvaartzorg Nijmegen is creatief om samen met u naar een bijzondere uitvaartlocatie in de regio Nijmegen te kijken. Om vervolgens een informele plechtigheid te kunnen realiseren. Met livemuziek en ruimte voor eigen gedachten en emoties. Ruim de tijd om spontaan sprekers aan het woord te laten voor een mooie anekdote. Misschien wilt u tijdens de bijeenkomst foto’s en filmpjes projecteren? Dat kan natuurlijk ook.

Vaak staat de kist met uw dierbare tijdens de bijeenkomst in de ruimte. Na het officiële gedeelte, een hapje en drankje, kunt u, indien u wenst samen de kist beschilderen. In plaats van een condoleance boek te tekenen. Zo maakt ilya uitvaartzorg de begrafenis of crematie persoonlijk.

Ilya uitvaartzorg Nijmegen, voor een eigentijdse uitvaart

Elders verzekerd? Geen probleem!

Geen uitvaart in een lege aula of kille koffiekamer

Er is veel meer mogelijk zonder extra kosten

Financiële nazorg

Uw uitvaartofferte is 5 jaar geldig

Ilya uitvaartzorg Nijmegen, warm en betrokken

Verschil door creativiteit


Neem nu contact met ons op en ontvang een vrijblijvend voorstel
voor een begrafenis of crematie in Nijmegen en omstreken, laat u inspireren!

Kijk en luister zelf naar onze klanten

Wilt u meer lezen over onze klantervaringen? Lees dan hier verder.

Bijzondere uitvaarten en uitvaartlocaties

Wilt u meer weten over bijzondere uitvaartlocaties? Lees hier verder.
 • Wat een ongelooflijk fijne uitvaartzorg is Ilya. Persoonlijk, betrokken, meedenkend, meelevend en in een moeilijke tijd met gepaste humor alles tot in de puntjes verzorgen. Super Reinier, je doet het geweldig goed. Bedankt voor alles.

  Koen Lepoutre
 • Ilya heeft mij laten zien hoe persoonlijk een uitvaart kan zijn. Met een lach en met een traan hebben we het pad van afscheid nemen bewandeld. Als ik mag kiezen wie mijn uitvaart samen met mijn gezin mag regelen, dan zeg ik Ilya

  Claudia
 • Zeer content met Ilya uitvaartzorg. Met recht zorg! Reinier, Joka, Samantha en anderen op de achtergrond hebben ons voortreffelijk bij gestaan met het verlies van onze kleindochter. Allen zeer begaan met ons en allen erg bevlogen en passioneel in hun werk.

  Jacqueline van der Woude-Kousbroek
 • Reinier wat hebben jullie het mooi gedaan. Zijn geen woorden voor. Niets was te veel en dan de uiteindelijk prijs was boven verwachting. Ook geweldig dat jullie alles kosteloos met de Dela hebben geregeld. Hartelijk dank

  Ton en Riekje

Een afscheid dat bij u past in Nijmegen

Begraven of cremeren Nijmegen

Na de bijeenkomt zal de crematie of begrafenis Nijmegen plaatsvinden. Nijmegen heeft een aantal begraafplaatsen en crematoriums. Om de kosten laag te houden is het ook mogelijk om met maximaal 25 personen de crematie laten plaatsvinden in het crematorium te Heteren. Een prachtige ruimte om in alle rust afscheid te nemen van uw dierbare. Daarnaast zijn de kosten lager dan het crematorium van Nijmegen en Beuningen.

Wordt het dan veel duurder? De combinatie van een bijzondere locatie en het crematorium Heteren zal u positief verbazen.

Vraag nu uw uitvaartofferte aan die 5 jaar geldig is.

Ilya uitvaartzorg Nijmegen is uniek door creativiteit!