Ilya uitvaartzorg Nijmegen

Overlijden melden of vrijblijvend een afspraak maken?
Bel direct met Ilya Uitvaartzorg Nijmegen, 06-52028766

Ilya uitvaartzorg Nijmegen

Voor een unieke herinnering

Ilya uitvaartzorg is al vele jaren uw lokale begrafenisondernemer. Samen met u zorgen wij voor een mooie herinnering voor nu en later. 

Wij luisteren naar uw peroonlijke verhaal en wensen en vertalen dat naar een passend afscheid. Er is veel mogelijk binnen elk budget.

Een uitvaartplechtigheid in de regio Nijmegen kunt u vormgeven zoals u dat zelf graag wilt. In een aula is te weinig tijd om iets speciaals te doen en zijn de ruimtes niet ingericht om een informele bijeenkomst te houden. 

Een bijzondere locatie is mogelijk, zoals het Sfeerhuys Nijmegen. Maar er is meer!

Zo maken we samen het verschil. Met ilya uitvaartzorg Nijmegen wordt uw uitvaart een unieke herinnering!

Inspiratie

detail beeld uitvaartcentrum
Een begrafenis of crematie kan ook heel persoonlijk zijn. Bekijk welke keuzes voor de uitvaart u kunt maken.

Bijzondere locaties

kaarsen bij uitvaart

Niet in een aula, maar op een bijzondere uitvaartlocatie. Wij helpen u graag aan een unieke herinnering!

Tarieven

bloemstuk detail
Een bijzondere uitvaart kost de hoofdprijs? Niet bij ilya uitvaartzorg Nijmegen. Bekijk de diverse uitvaartpakketten

Uitvaartcentrum

Heeft u een beperkt budget? Ook dan bieden wij toch een volledige uitvaart in ons uitvaartcentrum. Kleinschalig en uniek!

Waarom kiest u voor Ilya uitvaartzorg?

Persoonlijke aandacht: u staat centraal

Echt persoonlijke aandacht staat bij Ilya uitvaartzorg Nijmegen altijd centraal. Onze uitvaartleiders informeren u uitgebreid, maar zullen er bovenal voor u zijn als dat nodig is. Overtuig uzelf en maak een vrijblijvende afspraak bij u thuis.

Professionele zorg

Wij werken altijd met vakbekwame uitvaartleiders. Ook kiezen wij bewust voor een zeer persoonlijke benadering. Door onze oprechte interesse in mensen onderscheiden wij ons echt.

Niet standaard

Ilya uitvaartzorg Nijmegen komt met creatieve voorstellen voor een passende uitvaart, geheel naar uw wens. Standaard mag, maar ook dan zorgen wij voor een speciale herinnering. Voor elk budget.

Onze 7 zekerheden

Een standaard uitvaart is echt niet nodig

Het regelen van een uitvaart brengt veel keuzes en beslissingen met zich mee. Misschien weet u precies wat u wilt, wellicht bent u nog op zoek naar inspiratie en mogelijkheden.

Het afscheid nemen van een dierbare mag u tegenwoordig op geheel eigen wijze invullen. U kunt kiezen voor een aula, maar het is ook mogelijk om de plechtigheid te houden in het bos, in een restaurant of aan het water.

Ilya uitvaartzorg is al meer dan 10 jaar een begrip in Nijmegen en omstreken. Samantha Stuart is uw lokale uitvaartleider voor Nijmegen en omgeving. Lees hier meer over ilya uitvaartzorg Nijmegen.

Neem nu contact met ons op en ontvang een vrijblijvend voorstel voor een begrafenis of crematie in Veenendaal en omstreken en laat u inspireren.