Uitvaart Zevenaar

Bel ons nu voor een kosteloze afspraak! 06-52028766

Oprecht en betrouwbaar: De gedrevenheid, de persoonlijke aandacht en het inlevingsvermogen van onze uitvaartleiders maken de ondersteuning, zorg en begeleiding echt persoonlijk.

Keuzes: Het regelen van een uitvaart Zevenaar brengt veel keuzes en beslissingen met zich mee. Misschien weet u precies wat u wilt, wellicht bent u nog op zoek naar inspiratie en mogelijkheden. Op onze website van Ilya uitvaartzorg Zevenaar vertellen wij u wat de mogelijkheden zijn. U kunt ook contact met ons opnemen voor een vrijblijvende afspraak. Vaak is er meer mogelijk dan u denkt.

Het einde van het plakje cake. Mensen richten hun leven in naar eigen goeddunken. En als het even kan ook de eigen uitvaart. De traditionele uitvaart, met drie muziekstukken, een speech en koffie met een plak cake, is niet langer de enige manier.U kunt kiezen voor een aula, maar het is ook mogelijk om de plechtigheid te houden in het bos, in een restaurant of aan het water.

Het afscheid nemen van een dierbare mag u tegenwoordig op geheel eigen wijze invullen.

Crematie Zevenaar
Zevenaar heeft op dit moment geen crematorium, maar op korte termijn is de verwachting dat deze wel gerealiseerd wordt.Dat betekent dat u niet meer naar Moscowa Arnhem of Crematorium Doetinchem hoeft te gaan. Een Crematie Zevenaar kan ook in Crematorium Heteren. Een kleinschalig crematorium voor maximaal 25 personen, Maar bovenal heel goedkoop. Dat is zeker een optie als u kiest voor een afscheidslocatie in Zevenaar. Wij werken nauw samen met diverse uitvaartcentra’s in Zevenaar. Hier kunt u op gepaste wijze en informeel samenkomen om afscheid te nemen van uw dierbare.

Ilya uitvaartzorg Zevenaar
Ganzenpoel 66 6932 LG Zevenaar