Uitvaart Huissen

Overlijden melden of vrijblijvend een afspraak maken?
Bel direct met Ilya Uitvaartzorg Huissen, Samantha Stuart 06-52028766

Ilya uitvaartzorg Huissen
Voor een unieke herinnering

Ilya uitvaartzorg Huissen is uw lokale begrafenisondernemer. Wij onderscheiden ons doordat wij werken in een klein, betrokken team.

Een uitvaart in Huissen e.o. kunt u vormgeven zoals u dat zelf graag wilt. In een aula is te weinig tijd om iets speciaals te doen en zijn de ruimtes niet ingericht om een informele bijeenkomst te houden. Daarom bieden wij u graag alternatieven aan, zoals de Valom in Huissen Er is meer mogelijk dan u denkt.

Zo maken we samen het verschil. 

Met ilya uitvaartzorg Huissen wordt uw uitvaart een unieke herinnering.

Inspiratie

detail beeld uitvaartcentrum
Een begrafenis of crematie kan ook heel persoonlijk zijn. Bekijk welke keuzes voor de uitvaart u kunt maken.

Bijzondere locaties

kaarsen bij uitvaart

Niet in een aula, maar op een bijzondere uitvaartlocatie. Wij helpen u graag aan een unieke herinnering!

Tarieven

bloemstuk detail

Een bijzondere uitvaart kost de hoofdprijs? Niet bij ilya uitvaartzorg Huissen. Bekijk de diverse uitvaartpakketten

Uitvaartcentrum

Heeft u een beperkt budget? Ook dan bieden wij toch een volledige uitvaart in ons uitvaartcentrum in Elst. Kleinschalig en uniek!

Waarom kiest u voor Ilya uitvaartzorg?

Ilya uitvaartzorg Huissen is een kleinschalige begrafenisondernemer. Wij hanteren daardoor lage tarieven. Maar niets is standaard! Wij zijn creatief en vinden een passende oplossing voor elk budget.

Zo maakt ilya uitvaartzorg de begrafenis of crematie persoonlijk.

Wist u dat wij in Elst en Huissen een  uitvaartcentrum ter beschikking kunnen stellen? waar alles mogelijk is zonder extra kosten.

U kunt natuurlijk ook contact met ons opnemen voor een vrijblijvende afspraak.

Vaak is er meer mogelijk dan u denkt

Onze 7 zekerheden

Een standaard uitvaart is echt niet nodig

Het regelen van een uitvaart brengt veel keuzes en beslissingen met zich mee. Misschien weet u precies wat u wilt, wellicht bent u nog op zoek naar inspiratie en mogelijkheden.

Het afscheid nemen van een dierbare mag u tegenwoordig op geheel eigen wijze invullen. U kunt kiezen voor een aula, maar het is ook mogelijk om de plechtigheid te houden in het bos, in een restaurant of aan het water.

Vraag nu een offerte aan: Ilya uitvaartzorg Huissen heeft alles in eigen beheer en besteedt geen werkzaamheden uit. Daarom kunnen wij een volledige crematie met plechtigheid en catering aanbieden vanaf €3.100 inclusief BTW.

Ilya uitvaartzorg is al meer dan 10 jaar een begrip in Huissen, Arnhem en omgeving. Samantha Stuart is uw lokale uitvaartleider.

De Valom Huissen
Unieke uitvaartlocatie De Valom aan de Kartstraat 2 te Huissen. Al vele jaren werkt Ilya uitvaartzorg nauw samen met de Valom en de reacties van vele families uit Huissen en daarbuiten zijn zeer positief. Geen koude of kille aula, geen tijdsdruk, informeel, lage kosten en alles kan en mag bij de Valom en Ilya uitvaartzorg. www.zalencentrumdevalom.nl

 

Neem nu contact met ons op en ontvang een vrijblijvend voorstel voor een begrafenis of crematie in Huissen en omgeving en laat u inspireren