Bijzondere uitvaartlocaties

Een speciale locatie voor de uitvaart?

Een plechtigheid in een standaard aula bij het uitvaartcentrum? Dat hoeft absoluut niet als u niet standaard wil. Er is zo veel meer mogelijk!
Hieronder vindt u een kleine greep uit de locaties waar Ilya uitvaartzorg regelmatig uitvaarten en/of condoleance verzorgt.

Naast dat het veelal prachtige en informele locaties zijn, heeft u ruim de tijd om samen afscheid te nemen compleet met catering, livemuziek en foto en filmreportage.

Heeft u andere wens, dan gaan wij het voor u regelen binnen de mogelijkheden. Vraag het ons en wij helpen u graag.

Oranje-rie Rosendael,
Rozendaal

oranje-rie rosendael
Oranje-rie Rosendael is al jaren een unieke horeca gelegenheid op Landgoed Rosendael. Het is nog steeds een originele oranjerie. Dit betekent dat in de winter alle kuipplanten van het landgoed binnen staan en in de zomer wordt de oranje-rie omgebouwd naar horeca locatie. Als uitvaartlocatie maakt de Oranje-rie van uw uitvaart een bijzondere belevenis.

Tuin de Lage Oorsprong, Oosterbeek

tuin de lage oorsprong oosterbeek

Tuin de Lage Oorsprong te Oosterbeek is een unieke, groene oase. Deze pure, groene schoonheid maakt dat uw gasten zich vooral relaxed voelen. Bij mooi weer kunt u exclusief gebruik maken van het hart van de tuin: het amfitheater, het terras bij de vijver. Is het niet mogelijk om de plechtigheid buiten te houden dan biedt de kas een ijzersterk back-up plan. Maak eens een  wandeling door de tuinen in Oosterbeek.

Theehuis Agnietenberg,
Zwolle

Gelegen in Zwolle, makkelijk te bereiken en toch midden in de natuur vindt u een van de mooiste locaties van Zwolle. De Agnietenberg bestaat uit drie verschillende accommodaties met elk een eigen uitstraling, het Theehuis, de Wintertuin en de Hoeve. De Agnietenberg vormt een prachtig decor voor een uitvaartplechtigheid of condoleance.

De Valom,
Huissen

valom huissen uitvaart
De Valom in Huissen is geschikt voor een afscheidsbijeenkomst of koffietafel. Daarbij gaan we graag uit van uw wensen voor de invulling en verzorging. Voorts kunnen we onze zalen aanpassen aan een door U gekozen gepaste (licht-)sfeer. Natuurlijk is er professionele apparatuur aanwezig voor wat betreft beeld en geluid.

Burgers Zoo,
Arnhem

uitvaart in burgers zoo

Een dierentuin als uitvaartlocatie is natuurlijk heel bijzonder. Burgers Zoo Arnhem biedt prachtige ruimtes met zicht op de giraffen en olifanten. Culineaire hoogstandjes maken het afscheid compleet. Reserveren is alleen mogelijk met toestemming van de directie van Burgers Zoo.

Sprok,
Bemmel / Lent

sprok lent uitvaart
In een rustige omgeving afscheid nemen van uw dierbare? In overleg kunnen de zalen van Sprok aangepast worden aan uw wensen. Binnen of buiten, alles is mogelijk. Rondom de kist kunt u uw afscheidsceremonie houden, aangepast naar uw wensen.

Landgoed Hotel Groot Warnsborn, Arnhem

groot warnsborn arnhem

Een toplocatie voor een uitvaartplechtigheid in de bossen van Arnhem. Indien mogelijk buiten en anders in de Oranjerie. Alles is mogelijk. U kunt zelfs uw gasten uitnodigen om te blijven slapen in de prachtige, betaalbare en ruime kamers. U kunt ook even gaan wandelen in een rustgevende omgeving.

De Stadsvilla,
Arnhem

stadsvilla arnhem voor uitvaart
Een monumentaal pand met een schilderachtig en magnifiek uitzicht over een al even monumentaal park en de stad Arnhem. Bovenop de Hartjesberg staat Stadsvilla Sonsbeek, in de volksmond ook “Witte Villa” genoemd. Wilt geen standaard uitvaart, dan is de Villa een prachtige locatie. De Stadsvilla heeft 7 zalen voor verschillende soorten uitvaartplechtigheden. Formeel en informeel met een diversiteit in catering. Alles is mogelijk.

Meer weten over alle mogelijkheden bij deze bijzondere uitvaartlocaties?

Neem nu contact met ons op en ontvang een vrijblijvend voorstel!