Thuisopbaring

Het thuisopbaren biedt de gelegenheid om nog enige tijd in het bijzijn van uw dierbare te verblijven. Nadat de laatste verzorging is gedaan, eventueel samen met familie en vrienden, kunt u in alle rust in besloten kring afscheid nemen.

Het opbaren kan plaatsvinden op bed of in een kist. In een kist opbaren is bijna altijd mogelijk. Uiteraard hangt het van de ruimte af bij u thuis. Heeft u geen bed dan heeft Ilya een bedplank met schragen voor u.

Het thuisopbaren van uw geliefde is dicht bij elkaar zijn

Zo lang mogelijk samen zijn

Het prettige van een thuisopbaring is dat u zoveel u wil bij de overledene kunt zijn. Thuis geeft een veilig en geborgen gevoel en geeft u alle gelegenheid om op eigen tijd en wijze afscheid te nemen.

Mocht u kiezen voor thuisopbaren, dan zullen wij er alles aan doen om dit te realiseren.
Wij helpen u indien gewenst hiervoor een ruimte in te richten en regelen de laatste verzorging. In de periode van opbaren maken we gebruik van speciale koelplaten, die het lichaam op de juiste temperatuur houden. 

Daarna komen we dagelijks bij je langs om de koeling te monitoren.
De wijzen van opbaren is geheel aan de nabestaanden. Er zijn naast de bed/kist koeling ook mogelijkheden voor thanatopraxie (lichte balseming) of met gebruik van bio sac.


Combinatie van thuisopbaring en uitvaartcentrum Elst/Arnhem

Verwacht u veel mensen die afscheid komen nemen en wilt u deze niet allemaal thuis ontvangen, dan kunt u ervoor kiezen om eerst thuis en erna buitenshuis op te baren. U hebt dan de mogelijkheid om samen met de direct nabestaanden in alle rust thuis afscheid te nemen, waarna de andere belangstellenden dat elders doen.

Vanzelfsprekend zoeken wij samen met u naar een passende locatie hiervoor. In Arnhem en omgeving hebben wij een eigen uitvaartcentrum Elst of we maken gebruik van uitvaartverzorging Kramer, Weg langs de begraafplaatsen te Arnhem.