Uitvaart Arnhem

Overlijden melden of vrijblijvend een afspraak maken?
Bel direct met Ilya Uitvaartzorg Arnhem: 026-2022065

Ilya uitvaartzorg Arnhem

De herinnering voor later maken we nu

Wij zijn Reinier en Gerda Gort en verzorgen met ons vaste team al meer dan 10 jaar mooie en bijzondere uitvaarten in Arnhem en omgeving.

Onze kracht is oprechte interesse en wij houden van eerlijke en open communicatie.

Er komt veel op u af bij het regelen van een uitvaart. Wij begeleiden dit voor u en met u, wij willen u graag ontzorgen. Samen met onze betrokken, creatieve uitvaartleiders bedenken en regelen wij een uitvaart die bij u past. 

Wij denken met u mee en kiezen samen een locatie waar wij een mooi afscheid kunnen verzorgen. Dat kan voor elk budget en op allerlei manieren: thuis, traditioneel, klein en intiem en op unieke locaties. Het afscheid nemen van uw dierbare proberen wij onvergetelijk en zo authentiek mogelijk te maken.

Wij letten op elk detail en zetten net dat stapje extra, zo maken wij het verschil. 

Het gemis kunnen wij niet bij u wegnemen maar wij kunnen wel iets toevoegen: Een unieke herinnering voor nu en later…

Inspiratie

detail beeld uitvaartcentrum
Een begrafenis of crematie kan ook heel persoonlijk zijn. Bekijk welke keuzes voor de uitvaart u kunt maken.

Bijzondere locaties

kaarsen bij uitvaart

Niet in een aula, maar op een bijzondere uitvaartlocatie. Wij helpen u graag aan een unieke herinnering!

Tarieven

bloemstuk detail

Een bijzondere uitvaart kost de hoofdprijs? Zeker niet bij ilya uitvaartzorg. Bekijk de diverse uitvaartpakketten

Uitvaartcentrum

Heeft u een beperkt budget? Ook dan bieden wij toch een volledige uitvaart in ons uitvaartcentrum. Kleinschalig en uniek!

Waarom kiest u voor Ilya uitvaartzorg?

U staat centraal

Persoonlijke aandacht staat bij ons altijd centraal. Onze uitvaartleiders informeren u uitgebreid, maar zullen er bovenal voor u zijn als dat nodig is. Overtuig uzelf en maak een vrijblijvende afspraak bij u thuis.

Professionele zorg

Wij werken altijd met vakbekwame uitvaartleiders. Ook kiezen wij bewust voor een persoonlijke benadering. Door onze oprechte interesse in mensen onderscheiden wij ons.

Herinnering voor later

Ilya uitvaartzorg Arnhem komt met creatieve voorstellen voor een passende uitvaart, geheel naar uw wens. Samen met u zorgen wij voor een speciale herinnering, binnen elk budget.

Onze 7 zekerheden

Een standaard uitvaart is echt niet nodig

Het regelen van een uitvaart brengt veel keuzes en beslissingen met zich mee. Misschien weet u precies wat u wilt, wellicht bent u nog op zoek naar inspiratie en mogelijkheden.

Het afscheid nemen van een dierbare mag u tegenwoordig op geheel eigen wijze invullen. U kunt kiezen voor een aula, maar het is ook mogelijk om de plechtigheid te houden in het bos, in een restaurant, in uw eigen tuin. 

Maar er is meer!

Vraag nu een offerte aan: Ilya uitvaart Arnhem heeft alles in eigen beheer en besteedt geen werkzaamheden uit. Daarom kunnen wij in Arnhem en omstreken een crematie met plechtigheid en catering aanbieden vanaf €3.100 inclusief BTW.

Ilya uitvaartzorg is al meer dan 10 jaar een begrip in Arnhem en omgeving.

Neem nu contact met ons op en ontvang een vrijblijvend voorstel voor een begrafenis of crematie in Arnhem en omstreken en laat u inspireren. 

Regiokantoor
Ilya uitvaartzorg Arnhem
De Pas 5
6836 HN Arnhem
Tel. 026 202 2065