ilya uitvaartzorg Arnhem

Reinier en Gerda Gort 085-0653272

Lage kosten en toch een volledige uitvaart?


Traditioneel kan ook informeel zijn: Herinneringen ophalen, afscheidswoorden uitspreken, muziek luisteren, emoties delen, stilstaan. Een uitvaart Arnhem kunt u vormgeven zoals u dat zelf graag wilt. Dat kan in de aula crematorium/begraafplaats Moscowa of in een kerk, maar wist u ook dat het mogelijk is om de plechtigheid te houden op een bijzondere locatie in Arnhem?
Er zijn veel mogelijkheden om op een bijzondere locatie een begrafenis of crematieplechtigheid te houden. Dat hoeft niet standaard in een aula waar de tijd vaak te kort is.

Waarom kiezen mensen voor Ilya uitvaartzorg Arnhem? Wij onderscheiden ons doordat wij werken in een klein betrokken team van 8 medewerkers. De gedrevenheid, de persoonlijke aandacht en het inlevingsvermogen van onze uitvaartleiders en assistenten maken de ondersteuning, zorg en begeleiding echt persoonlijk. Zo maken we echt het verschil met ilya.

Vraag nu een offerte aan: Ilya uitvaart Arnhem heeft alles in eigen beheer en besteedt geen werkzaamheden uit. Daarom kunnen wij een crematie met plechtigheid en catering aanbieden vanaf €2.930 inclusief BTW.

Ilya uitvaartzorg is al meer 10 jaar een begrip in Arnhem en omstreken.
Regiokantoor Ilya uitvaartzorg, De Pas 5, 6836 HN Arnhem.

Neem nu contact met ons op en ontvang een vrijblijvend voorstel voor een begrafenis of crematie in Arnhem en omstreken en laat u inspireren.

Ilya voor een traditionele of een eigentijdse uitvaart

Elders verzekerd? Geen probleem!

Een persoonlijke uitvaart in Arnhem en omgeving

Er is veel meer mogelijk zonder extra kosten

Inspirerend

Financiële nazorg

Uw uitvaartofferte is 5 jaar geldig

Verschil door creativiteit


Neem nu contact met ons op en ontvang een vrijblijvend voorstel
voor een begrafenis of crematie in Arnhem en omstreken, laat u inspireren!

Kijk en luister zelf naar onze klanten

Wilt u meer lezen over onze klantervaringen? Lees dan hier verder.

Bijzondere uitvaarten en uitvaartlocaties

Wilt u meer weten over bijzondere uitvaartlocaties? Lees hier verder.
 • Wat een ongelooflijk fijne uitvaartzorg is Ilya. Persoonlijk, betrokken, meedenkend, meelevend en in een moeilijke tijd met gepaste humor alles tot in de puntjes verzorgen. Super Reinier, je doet het geweldig goed. Bedankt voor alles.

  Koen Lepoutre
 • Ilya heeft mij laten zien hoe persoonlijk een uitvaart kan zijn. Met een lach en met een traan hebben we het pad van afscheid nemen bewandeld. Als ik mag kiezen wie mijn uitvaart samen met mijn gezin mag regelen, dan zeg ik Ilya

  Claudia
 • Zeer content met Ilya uitvaartzorg. Met recht zorg! Reinier, Joka, Samantha en anderen op de achtergrond hebben ons voortreffelijk bij gestaan met het verlies van onze kleindochter. Allen zeer begaan met ons en allen erg bevlogen en passioneel in hun werk.

  Jacqueline van der Woude-Kousbroek
 • Reinier wat hebben jullie het mooi gedaan. Zijn geen woorden voor. Niets was te veel en dan de uiteindelijk prijs was boven verwachting. Ook geweldig dat jullie alles kosteloos met de Dela hebben geregeld. Hartelijk dank

  Ton en Riekje