ilya uitvaartzorg Heteren

Reinier en Gerda Gort 085-0653272

Traditioneel kan ook informeel zijn: Herinneringen ophalen, afscheidswoorden uitspreken, muziek luisteren, emoties delen, stilstaan. Een uitvaart Heteren kunt u vormgeven zoals u dat zelf graag wilt. Dat kan in de aula crematorium/begraafplaats Heteren of in een kerk, maar wist u ook dat het mogelijk is om de plechtigheid te houden op een bijzondere locatie in Heteren en omgeving.

Waarom kiezen mensen voor Ilya uitvaartzorg Heteren? Wij onderscheiden ons doordat wij werken in een klein betrokken team van 8 medewerkers. De gedrevenheid, de persoonlijke aandacht en het inlevingsvermogen van onze uitvaartleiders en assistenten maken de ondersteuning, zorg en begeleiding echt persoonlijk. Zo maken we echt het verschil met ilya.

Kleinschalig: Ilya uitvaartzorg werkt nauw samen met het kleinschalige crematorium FineVita aan de Polderstraat 1 te Heteren. Het is mogelijk om een kleine plechtigheid te houden in de sfeervolle aula, maar ook een kort moment van afscheid en uw dierbare begeleiden naar de invoer. De kosten zijn ten opzichte van Moscowa Arnhem, Yarden Beuningen en Dela Nijmegen veel lager.
Een crematie is al mogelijke vanaf € 2.930.


Ilya uitvaartzorg is al meer 10 jaar uw lokale begrafenisondernemer in Heteren.

Ilya uitvaartzorg is al meer 10 jaar een begrip in Heteren, voor de regio Arnhem/Nijmegen.
Ilya uitvaartzorg, Komkleiland 10b, 6666MG Heteren

Geen uitvaart in een lege aula of kille koffiekamer

Een persoonlijke crematie in Heteren voor de regio Arnhem/Nijmegen

Er is veel meer mogelijk zonder extra kosten

Elders verzekerd? Geen probleem!

Uw uitvaartofferte is 5 jaar geldig

Verschil door creativiteit

Financiële nazorg

Inspirerend


Neem nu contact met ons op en ontvang een vrijblijvend voorstel
voor een voordelige en unieke crematie in Heteren. Laat u inspireren!

Kijk en luister zelf naar onze klanten

"Een uitvaart die bij onze moeder past, niet in een aula, maar in de Valom in Huissen. Gewoon informeel met een hapje en drankje. Het was een prachtige uitvaart voor onze lieve moeder.
Ilya uitvaartzorg is heel creatief in het verzorgen van een uitvaartplechtigheid zonder extra hoge kosten. Wij hebben ervaren dan het anders kan en we hadden het niet beter kunnen krijgen."

Familie Brandveen 2019

 

Wilt u meer lezen over onze klantervaringen? Lees dan hier verder.
 • Wat een ongelooflijk fijne uitvaartzorg is Ilya. Persoonlijk, betrokken, meedenkend, meelevend en in een moeilijke tijd met gepaste humor alles tot in de puntjes verzorgen. Super Reinier, je doet het geweldig goed. Bedankt voor alles.

  Koen Lepoutre
 • Ilya heeft mij laten zien hoe persoonlijk een uitvaart kan zijn. Met een lach en met een traan hebben we het pad van afscheid nemen bewandeld. Als ik mag kiezen wie mijn uitvaart samen met mijn gezin mag regelen, dan zeg ik Ilya

  Claudia
 • Zeer content met Ilya uitvaartzorg. Met recht zorg! Reinier, Joka, Samantha en anderen op de achtergrond hebben ons voortreffelijk bij gestaan met het verlies van onze kleindochter. Allen zeer begaan met ons en allen erg bevlogen en passioneel in hun werk.

  Jacqueline van der Woude-Kousbroek
 • Reinier wat hebben jullie het mooi gedaan. Zijn geen woorden voor. Niets was te veel en dan de uiteindelijk prijs was boven verwachting. Ook geweldig dat jullie alles kosteloos met de Dela hebben geregeld. Hartelijk dank

  Ton en Riekje