Uitvaart Heteren

Overlijden melden of vrijblijvend een afspraak maken?
Bel direct met Ilya Uitvaartzorg Heteren, 06-52028766

Ilya uitvaartzorg Heteren
Voor een unieke herinnering

Ilya uitvaartzorg Heteren is uw lokale begrafenisondernemer. Wij onderscheiden ons doordat wij werken in een klein, betrokken team.

Een uitvaart in Heteren e.o. kunt u vormgeven zoals u dat zelf graag wilt. In een aula is te weinig tijd om iets speciaals te doen en zijn de ruimtes niet ingericht om een informele bijeenkomst te houden. Daarom bieden wij u graag alternatieven aan. Er is meer mogelijk dan u denkt.

Zo maken we samen het verschil. Met ilya uitvaartzorg Heteren wordt uw uitvaart een unieke herinnering!

Inspiratie

detail beeld uitvaartcentrum
Een begrafenis of crematie kan ook heel persoonlijk zijn. Bekijk welke keuzes voor de uitvaart u kunt maken.

Bijzondere locaties

kaarsen bij uitvaart

Niet in een aula, maar op een bijzondere uitvaartlocatie. Wij helpen u graag aan een unieke herinnering!

Tarieven

bloemstuk detail

Een bijzondere uitvaart kost de hoofdprijs? Niet bij ilya uitvaartzorg Heteren. Bekijk de diverse uitvaartpakketten

Uitvaartcentrum

Heeft u een beperkt budget? Ook dan bieden wij toch een volledige uitvaart in ons uitvaartcentrum. Kleinschalig en uniek!

Waarom kiest u voor Ilya uitvaartzorg?

Ilya uitvaartzorg Heteren is een kleinschalige begrafenisondernemer. Wij hanteren daardoor lage tarieven. Maar niets is standaard! Wij zijn creatief en vinden een passende oplossing voor elk budget.

Wij zijn creatief en kijken graag samen met u naar een bijzondere uitvaartlocatie in de regio Heteren. 

Zo maakt ilya uitvaartzorg de begrafenis of crematie persoonlijk.

U kunt natuurlijk ook contact met ons opnemen voor een vrijblijvende afspraak.

 

Onze 7 zekerheden

Een standaard uitvaart is echt niet nodig

Het regelen van een uitvaart brengt veel keuzes en beslissingen met zich mee. Misschien weet u precies wat u wilt, wellicht bent u nog op zoek naar inspiratie en mogelijkheden.

Het afscheid nemen van een dierbare mag u tegenwoordig op geheel eigen wijze invullen. U kunt kiezen voor een aula, maar het is ook mogelijk om de plechtigheid te houden in het bos, in een restaurant of aan het water.

Vraag nu een offerte aan: Ilya uitvaartzorg Heteren heeft alles in eigen beheer en besteedt geen werkzaamheden uit. Daarom kunnen wij een volledige crematie met plechtigheid en catering aanbieden vanaf €3.100 inclusief BTW.

Ilya uitvaartzorg Heteren werkt nauw samen met het kleinschalige crematorium FineVita aan de Polderstraat 1 te Heteren. Het is mogelijk om een kleine plechtigheid te houden in de sfeervolle aula, maar ook een kort moment van afscheid en uw dierbare begeleiden naar de invoer. De kosten zijn ten opzichte van Moscowa Arnhem, Yarden Beuningen en Dela Nijmegen veel lager.

Ilya uitvaartzorg is al meer dan 10 jaar een begrip in Heteren, Driel en Arnhem. Samantha Stuart is uw lokale uitvaartleider voor Driel en omgeving. 

Neem nu contact met ons op en ontvang een vrijblijvend voorstel voor een begrafenis of crematie in Heteren en omstreken en laat u inspireren.