Elders verzekerd?

 

“Wel of niet verzekerd. Bij ons geen financiële ondoorzichtigheid. Wij werken met transparante prijzen, helder en duidelijk voor u.”

 

Heeft u een uitvaartverzekering?

Voor het kiezen van een uitvaartonderneming, maakt het niet uit waar u verzekerd bent. U bent VRIJ om uw eigen uitvaartbegeleider te kiezen. U kunt met elke uitvaartverzekering terecht bij iedere uitvaartonderneming. Ilya uitvaartzorg is onafhankelijk en niet aangesloten bij een verzekeringsmaatschappij. Kiest u voor Ilya uitvaartzorg dan kiest u vooral voor een vrije keuze in welke diensten en goederen u afneemt en waar dit gebeurt.

Voor onze begeleiding rekenen wij een vast basistarief. Voor de afgenomen diensten en goederen geldt dat wij geen provisiekosten berekenen. Zo houden wij het transparant.

Na de uitvaart ontvangt u van ons een nota met bijgevoegd de originele nota’s van onze leveranciers.

 

Heeft u een kapitaalverzekering?

Bij overlijden ontvangt u het bedrag waarvoor de overledene verzekerd was. U kunt dit bedrag vrij besteden bij IEDERE uitvaartondernemer.

 

Heeft u een naturaverzekering?

Bij een naturaverzekering heeft u recht op een standaardpakket aan diensten en goederen. Alles wat buiten dit pakket valt, dit is meestal veel, moet u extra bijbetalen. Dit kan tot hoge onvoorziene kosten leiden. De meeste pakketten vergoeden alle standaarden, zoals standaard kist, standaard kaart en in veel gevallen 50 kaarten, 50 keer koffie en thee, etc.

Kiest u voor begeleiding door Ilya uitvaartzorg dan kan deze vorm van verzekering, in overleg met uw verzekeringsmaatschappij, worden omgezet in een geïndexeerd uit te keren bedrag. Met dit bedrag kunt zelf uw wensen voor de uitvaart bepalen zonder dat het standaard hoeft te zijn. Wij geven uw heldere en transparante tarieven van de diverse goederen en diensten waaruit u een keuze kunt maken. U krijgt zo meer zonder extra kosten te maken.

 

Heeft u geen verzekering?

Ook zonder verzekering kunt u uiteraard bij ons terecht.