ilya uitvaartzorg Driel

Reinier en Gerda Gort 085-0653272

Ilya uitvaartzorg is is al meer 10 jaar een begrip in Driel en omgeving.

Driel is een dorp in de gemeente Overbetuwe in Gelderland met 4.339 inwoners. Het ligt ten zuidwesten van Arnhem aan de zuidelijke Rijnoever. Driel staat internationaal bekend om de Slag om Arnhem. In de Tweede Wereldoorlog speelde de plaats een belangrijke bijrol vanwege de luchtlanding en veldslag van de geallieerde troepen in september 1944, als onderdeel van Operatie Market Garden.

Bloemen bij monument Driel.
Ilya uitvaartzorg Driel legt uit respect de rouwbloemen na een uitvaart bij het monument op de Drielse dijk. We gooien dus geen bloemen in een container, maar in overleg met de familie verzorgen we dit mooie gebaar direct naar de crematie in Heteren.

Het onmogelijke mogelijk maken!
Wat betreft de huidige rouwplechtigheden zijn de tijden veranderd. Het afscheid nemen van een dierbare mag je tegenwoordig op geheel eigen wijze invullen. Ilya uitvaartzorg is een pleitbezorger van deze eigentijdse benadering. Vrijheid van expressie is een groot goed, om het leven te vieren maar ook in het stil staan bij de dood. Het zijn vaak de kleine dingen die een uitvaart gedenkwaardig maken.

Ogenschijnlijk simpele handelingen of onbeduidende details die maken dat een uitvaart recht doet aan een overledene. Soms is dat een locatie, de natuur, livemuziek of perfect gekozen persoonlijke woorden.

Ilya uitvaartzorg is al meer 10 jaar uw lokale begrafenisondernemer in Driel, voor de regio Arnhem/Nijmegen.

Begrafenisondernemer Driel en omgeving

Er is veel meer mogelijk zonder extra kosten

Een persoonlijke uitvaart in Driel en omgeving

Inspirerend

Verschil door creativiteit

Elders verzekerd? Geen probleem!

Uw uitvaartofferte is 5 jaar geldig

Financiële nazorg


Neem nu contact met ons op en ontvang een vrijblijvend voorstel
voor een voordelige en unieke uitvaart in Driel. Laat u inspireren!

Kijk en luister zelf naar onze klanten

"Een uitvaart die bij onze moeder past, niet in een aula, maar in de Valom in Huissen. Gewoon informeel met een hapje en drankje. Het was een prachtige uitvaart voor onze lieve moeder.
Ilya uitvaartzorg is heel creatief in het verzorgen van een uitvaartplechtigheid zonder extra hoge kosten. Wij hebben ervaren dan het anders kan en we hadden het niet beter kunnen krijgen."

Familie Brandveen 2019

 

Wilt u meer lezen over onze klantervaringen? Lees dan hier verder.
 • Wat een ongelooflijk fijne uitvaartzorg is Ilya. Persoonlijk, betrokken, meedenkend, meelevend en in een moeilijke tijd met gepaste humor alles tot in de puntjes verzorgen. Super Reinier, je doet het geweldig goed. Bedankt voor alles.

  Koen Lepoutre
 • Ilya heeft mij laten zien hoe persoonlijk een uitvaart kan zijn. Met een lach en met een traan hebben we het pad van afscheid nemen bewandeld. Als ik mag kiezen wie mijn uitvaart samen met mijn gezin mag regelen, dan zeg ik Ilya

  Claudia
 • Zeer content met Ilya uitvaartzorg. Met recht zorg! Reinier, Joka, Samantha en anderen op de achtergrond hebben ons voortreffelijk bij gestaan met het verlies van onze kleindochter. Allen zeer begaan met ons en allen erg bevlogen en passioneel in hun werk.

  Jacqueline van der Woude-Kousbroek
 • Reinier wat hebben jullie het mooi gedaan. Zijn geen woorden voor. Niets was te veel en dan de uiteindelijk prijs was boven verwachting. Ook geweldig dat jullie alles kosteloos met de Dela hebben geregeld. Hartelijk dank

  Ton en Riekje