Begrafenisondernemer Driel

Overlijden melden of vrijblijvend een afspraak maken?
Bel direct met Ilya Uitvaartzorg Driel, Samantha Stuart 06-52028766

Ilya uitvaartzorg Driel
Voor een unieke herinnering

Ilya uitvaartzorg Driel is al vele jaren uw lokale begrafenisondernemer. Wij onderscheiden ons doordat wij werken in een klein, betrokken team.

Een uitvaart in Driel e.o. kunt u vormgeven zoals u dat zelf graag wilt. In een aula is te weinig tijd om iets speciaals te doen en zijn de ruimtes niet ingericht om een informele bijeenkomst te houden. Daarom bieden wij u graag alternatieven aan. Er is meer mogelijk dan u denkt.

Zo maken we samen het verschil. Met ilya uitvaartzorg Driel wordt uw uitvaart een unieke herinnering!

Inspiratie

detail beeld uitvaartcentrum
Een begrafenis of crematie kan ook heel persoonlijk zijn. Bekijk welke keuzes voor de uitvaart u kunt maken.

Bijzondere locaties

kaarsen bij uitvaart

Niet in een aula, maar op een bijzondere uitvaartlocatie. Wij helpen u graag aan een unieke herinnering!

Tarieven

bloemstuk detail

Een bijzondere uitvaart kost de hoofdprijs? Niet bij ilya uitvaartzorg Driel. Bekijk de diverse uitvaartpakketten

Uitvaartcentrum

Heeft u een beperkt budget? Ook dan bieden wij toch een volledige uitvaart in ons uitvaartcentrum. Kleinschalig en uniek!

Waarom kiest u voor Ilya uitvaartzorg?

Ilya uitvaartzorg Driel is een kleinschalige begrafenisondernemer. Wij hanteren daardoor lage tarieven. Maar niets is standaard! Wij zijn creatief en vinden een passende oplossing voor elk budget.

Wij zijn creatief en kijken graag samen met u naar een bijzondere uitvaartlocatie in de regio Nijmegen. Om daar vervolgens een informele plechtigheid te kunnen realiseren. Met livemuziek en ruimte voor eigen gedachten en emoties. Ruim de tijd om spontaan sprekers aan het woord te laten voor een mooie anekdote. Misschien wilt u tijdens de bijeenkomst foto’s en filmpjes projecteren? Dat kan natuurlijk ook.

Vaak staat de kist met uw dierbare tijdens de bijeenkomst in de ruimte. Na het officiële gedeelte, een hapje en drankje, kunt u, indien u wenst samen de kist beschilderen. In plaats van een condoleance boek te tekenen. Zo maakt ilya uitvaartzorg de begrafenis of crematie persoonlijk.

U kunt natuurlijk ook contact met ons opnemen voor een vrijblijvende afspraak.

Vaak is er meer mogelijk dan u denkt.

Onze 7 zekerheden

Een standaard uitvaart is echt niet nodig

Het regelen van een uitvaart brengt veel keuzes en beslissingen met zich mee. Misschien weet u precies wat u wilt, wellicht bent u nog op zoek naar inspiratie en mogelijkheden.

Het afscheid nemen van een dierbare mag u tegenwoordig op geheel eigen wijze invullen. U kunt kiezen voor een aula, maar het is ook mogelijk om de plechtigheid te houden in het bos, in een restaurant of aan het water.

Vraag nu een offerte aan: Ilya uitvaartzorg Driel heeft alles in eigen beheer en besteedt geen werkzaamheden uit. Daarom kunnen wij een volledige crematie met plechtigheid en catering aanbieden vanaf €3.100 inclusief BTW.

Bloemen bij monument Driel.
Ilya uitvaartzorg Driel legt uit respect de rouwbloemen na een uitvaart bij het monument op de Drielse dijk. We gooien dus geen bloemen in een container, maar in overleg met de familie verzorgen we dit mooie gebaar direct naar de crematie in Heteren.

Ilya uitvaartzorg is al meer dan 10 jaar een begrip in Driel, Arnhem en Elst. Samantha Stuart is uw lokale uitvaartleider voor Driel en omgeving. 

Neem nu contact met ons op en ontvang een vrijblijvend voorstel voor een begrafenis of crematie in Driel en omstreken en laat u inspireren.