Samen met elkaar!

Reinier en Gerda Gort-Veuger zijn gestart in 2011 met Ilya uitvaartzorg Arnhem. Gezien de velen aanvragen hebben in 2016 Ilya uitvaartzorg Nederland opgericht om echt het verschil te maken. Het doel is om alleen met eigen ilya ondernemers te werken die een hart voor mensen hebben.
Wij willen met liefde u en uw overleden dierbare omringen in deze tijd van rouw en verdriet. In een tijd waarin veel keuzes gemaakt moeten worden, is het van groot belang dat u dat in alle rust kunt doen. We willen een luisterend oor voor u zijn en begeleiden en adviseren waar nodig is. Op deze manier maken we de uitvaart naar uw wensen en naar de wens van de overledene.

 
Waarom?

Vanuit de zekerheid met een goede baan als districtsmanager naar de onzekerheid van zelfstandig uitvaartondernemer. Dat was voor ons een grote stap. De basis die Reinier in het verleden heeft opgebouwd in de ouderenzorg gaf een extra impuls om ons doel te verwezenlijken. De gesprekken, het prikkelen en hoe iemand heeft geleefd vinder wij heel waardevol, en hierdoor wordt een uitvaart echt persoonlijk.

Gerda is al jarenlang verpleegkundige en naast haar baan op de spoedeisende hulp ondersteunt zij ilya met haar ruime ervaring en kennis. Na 250 uitvaarten kunnen we zeggen dat het starten van een eigen onderneming een goede keuze was. De eer mogen hebben om zo dicht bij mensen te komen en het vertrouwen krijgen om te mogen helpen in verdrietig periodes, vinden zij zeer bijzonder.

Ilya uitvaartzorg Nederland.
Uw lokale uitvaartleider

Ilya uitvaartzorg is een platform voor uitvaartondernemers in heel Nederland. Binnen ons team van eigen ondernemers werken we nauw met elkaar samen. U krijgt één contactpersoon die de gehele uitvaart voor u regelt. Een klein team met zorg en liefde voor mensen.

Is het echt anders dan de andere bedrijven.? Ja zeker, het is zelfs totaal anders. Het meest essentiële is dat wij gepassioneerd zijn en willen de uitvaart een nieuw elan geven door ons te onderscheiden in de oprechte en liefdevolle zorg en aandacht die wij geven aan nabestaanden. Gedurende de periode van overlijden tot aan de uitvaart heeft u een vaste uitvaartleider die alles voor u verzorgt. Wij hebben alle diensten en producten in eigen beheer waardoor we de kosten laag kunnen houden voor u.

Op deze website stellen de ondernemers zich aan u voor. Wij zijn gevestigd in Arnhem, Elst, Druten, Nijmegen, Zwolle, Utrecht, Bussum, Amersfoort, Amsterdam, Hardenberg, Lemmer, Leeuwarden en in de Betuwe