Ilya uitvaartzorg wil écht contact met nabestaanden.

‘De overledene en de (naaste) familie en vrienden willen we beter leren kennen. Die persoonlijke touch is essentieel bij Ilya. Als je weet hoe een leven er heeft uitgezien en wie de nabestaanden zijn, kun je de uitvaart daarop afstemmen.’
Ilya Uitvaartzorg maakt het verschil. Door te kiezen voor een persoonlijke benadering en omdat we echt geïnteresseerd zijn in mensen, benaderen we nabestaanden op zowel invoelende als ter zake kundige manier.

Naast Arnhem zijn we ook o.a. ook werkzaam in Huissen, Duiven, Bemmel, Oosterbeek, Velp, Zevenaar, Dieren, Zutphen en Apeldoorn

‘Details maken het verschil’

Ilya uitvaartzorg – de oprichters
Ilya uitvaartzorg is in 2011 vanuit Arnhem gestart door Reinier en Gerda Gort-Veuger. Het was voor Reinier een langgekoesterde wens om uitvaartondernemer te worden. Hij werkte jaren geleden als bejaardenverzorger in verzorgingshuis, een branche waar hij goede herinneringen aan behoudt’
Deze ervaringen gaven Reinier een extra impuls om zijn doel het starten van een uitvaartonderneming te verwezenlijken.
Reinier zijn grote steun en toeverlaat is zijn vrouw Gerda. Naast haar baan als verpleegkundige op een spoedeisende hulp ondersteunt zij Ilya uitvaartzorg met waar nodig. Niet alleen voor de vestiging Arnhem en Zwolle, maar in de hele organisatie is Gerda betrokken.
Na ruim 300 uitvaarten kan ik zeggen dat het starten van een eigen bedrijf een goede keuze was. De eer te hebben om zo dicht bij mensen te komen en het vertrouwen te krijgen om hen te helpen in een verdrietige periode, vind ik zeer speciaal.

’Ik nam echt de tijd om met mensen te praten. We voerden diepe en fijne gesprekken, vol verhalen over jeugd, familie en oorlog. Dat raakte me want het waren persoonlijke diepgaande gesprekken.’

Ilya uitvaartzorg – het platform
Gesterkt door de vele aanvragen zijn Reinier en Gerda er in 2016 toe overgegaan om Ilya uitvaartzorg Nederland op te richten. Met dit landelijke initiatief willen we de uitvaartbranche eigentijdser maken. Ilya uitvaartzorg Nederland is een platform voor zelfstandig uitvaartondernemers die zich herkennen in de specifieke aanpak van Reinier en Gerda.
Ilya uitvaartzorg is anders in de zin dat wij gepassioneerde mensen zijn. De uitvaart willen we een nieuw elan geven door ons te onderscheiden met oprechte en liefdevolle zorg en door volop aandacht te geven aan nabestaanden.

Samen
Deze visie spreekt vakgenoten aan. Daarmee kan Ilya uitvaartzorg nu overal in Nederland u van dienst zijn. De uitvaartbranche groeit de laatste jaren explosief en ook zakelijk kunnen er grote stappen worden gemaakt. Toch geven Reinier en Gerda er de voorkeur aan om Ilya uitvaartzorg op een natuurlijke, medemenselijke manier verder te laten groeien.
Mensen zijn onze passie; we zien onze mensen graag tot hun recht komen en we genieten ervan ze te zien groeien. Onze visie is daarom dat als mensen groeien, de onderneming groeit. De ondersteuning die wij onze uitvaartleiders bieden ziet u terug in onze dienstverlening. Deze onderscheidt zich door kwaliteit, aanspreekbaarheid en een menselijke maat.