Ilya uitvaartzorg Druten: wie zijn wij

De familie willen we graag beter leren kennen. Die persoonlijke touch is essentieel bij Ilya.
Als je weet hoe een leven er heeft uitgezien en wie de nabestaanden zijn, kun je de uitvaart daarop afstemmen.

 

 

Mijn naam is Florien Berendsen. Uitvaartleider Druten e.o.

Sinds enige tijd maak ik deel uit van een bijzonder team, het team van Ilya uitvaartzorg Druten. Een lang gekoesterde wens kwam hiermee uit.  Een wens om het laatste deel van iemands bestaan persoonlijk, passend en gedenkwaardig te maken.Al wat rest na het verlies van een dierbare, zijn onuitwisbare herinneringen aan deze dierbare. Herinneringen waarvan de uitvaart ook een belangrijk gedeelte is.Het is het begin van een heftige en emotionele periode voor de mensen die achterblijven, het begin van een rouwproces. Het geeft een dankbaar gevoel dit afscheid samen te mogen regelen.

Samen met u denk ik mee, over hoe we het afscheid van uw dierbare geheel naar wens vorm kunnen geven. Dat zit tenslotte in onze genen. We heten niet voor niets ILYA. (Er zijn)

Ceremoniehuis Druten:
Wij maken gebruik van het Ceremoniehuis Druten aan de Koningsstraat 93 te Druten. Een sfeervolle ruimte waarin u in alle rust met gebruik van gratis koffie afscheid kan nemen.
Ilya uitvaartzorg is hier altijd bij aanwezig omdat we het belangrijk vinden om bij elke stap u te begeleiden, zonder extra kosten.

Ons werkgebied bestaat uit: 
Midden Nederland en is verdeeld in een aantal regio’s.
Druten/Maas en Waal, Elst/Overbetuwe, Nijmegen en ‘s-Hertogenbosch, Arnhem/Lingewaard, Apeldoorn, Zwolle, De Achterhoek, Rotterdam, Amersfoort, Hoogeveen en Salland.

Ons gehele team bestaat uit:
Samen met een vast team van zeer betrokken en gedreven ondersteuners verzorgen wij, geheel in eigen beheer, de volledige dienstverlening voor, tijdens, en na een uitvaart.
Reinier en Gerda Gort-Veuger, Jolanda de Winter, Nouschka van der Welle, Jeanne Abbing. Joka Oldenbandringh, Samantha Stuart, Florien Berendsen en Jan Mulder.