Nazorg

Nazorg bij overlijden in het geval u ook straks nog op iemand wilt kunnen leunen.

Het afscheid moeten nemen van iemand met wie u lief en leed hebt gedeeld, is een ingrijpende gebeurtenis. Naast alle emoties moeten er allerhande praktische zaken geregeld worden. Juist in deze verwarrende periode staan onze uitvaartleiders u met raad en daad terzijde. Ze helpen u bij het verwezenlijken van een passend afscheid en bieden u een luisterend oor.

Nazorg bij overlijden

Misschien stelt u er prijs op om ook na de afscheidsplechtigheid iemand aan uw zijde te weten. Iemand die nog een eindje met u meeloopt, die zowel neutraal als invoelend is en bij wie u terecht kunt met vragen. Of voor alleen een goed gesprek.

Uitvaartzorg is, zoals het woord al zegt, de zorg voor mensen rondom een uitvaart. Het gaat mij daarbij om meer dan alleen de zorg voor overledenen. Voor hen moet respectvol gezorgd worden, dat spreekt voor zich. Maar ook de familie en dierbaren behoeven een liefdevolle en vriendelijke benadering, is mijn overtuiging.

Rouwen is als een vingerafdruk,

het is voor iedereen anders…..

Daarom maak ik het contact graag breder dan alleen in de week van de uitvaart. Dit betekent voor mij dat ik niet alleen in de week voor de uitvaart bij u langskom, maar ook daarna. Mocht je in de periode na de uitvaart behoefte hebben aan een helpende hand, kundig advies, een goed gesprek, een gezamenlijke wandeling of gewoon gezelschap, dan hoop ik van harte dat u de weg naar mij weet te vinden.

U bent welkom! www.wendyvanderhoek.nl