Wendy van der Hoek

Voor- en nazorg

Mijn naam is Wendy van der Hoek en na jaren in het onderwijs te hebben gewerkt, heb ik de overstap gemaakt naar uitvaartzorg en spreken. Samen met mijn man heb ik een gezin met 3 jonge kinderen en een pleegzoon in de puberleeftijd. Een gezellig druk gezin waar ik veel vervulling uithaal.

Uitvaartzorg is zoals het woord het al zegt, de zorg voor mensen rondom een uitvaart. Het gaat mij daarbij om meer dan alleen de zorg voor de overledene. Die verdient respectvolle zorg maar ook de familie en dierbaren behoeven een liefdevolle en vriendelijke benadering.

Rouwen is als een vingerafdruk,
het is voor iedereen anders…..

… en daarom is mijn begeleiding ook voor iedereen anders. Geen kant en klaar pakket maar samen zoeken naar wat u past. U bent daarbij het uitgangspunt. In samenwerking met ilya uitvaartzorg maken we met elkaar een mooi, passend en waardig afscheid. Ik loop slechts tijdelijk met u mee maar in die tijd sta ik u met raad en daad terzijde.

Ook trek ik het contact graag breder dan alleen de week van de uitvaart. Dat breder trekken zit hem er voor mij in dat ik niet alleen in de week voor de uitvaart bij u langskom maar ook nog daarna.

Mocht u na de uitvaart van uw dierbare nog behoefte hebben aan een goed gesprek, dan hoop ik van harte dat u de weg naar mij weet te vinden. U bent welkom! www.wendyvanderhoek.nl