Verschil door creativiteit

 

Het onmogelijke mogelijk maken!

Verschillende manieren.
Wat betreft de huidige rouwplechtigheden zijn de tijden veranderd. Het afscheid nemen van een dierbare mag je tegenwoordig op geheel eigen wijze invullen. Ilya uitvaartzorg is een pleitbezorger van deze eigentijdse benadering. Vrijheid van expressie is een groot goed, om het leven te vieren maar ook in het stil staan bij de dood.
Het zijn vaak de kleine dingen die een uitvaart gedenkwaardig maken. Ogenschijnlijk simpele handelingen of onbeduidende details die maken dat een uitvaart recht doet aan een overledene. Soms is dat een locatie, een enscenering, de natuur, de muziek of perfect gekozen woorden.

Het verschil: Ilya uitvaartzorg besteedt geen werkzaamheden uit. Alle onderdelen van de uitvaart hebben wij in eigen hand.

Afscheid samen vormgeven
Er is veel meer mogelijk dan u denkt, en vaak ook zonder extra kosten. Daarom nemen we ruim de tijd om een uitvaart uitvoerig door te nemen. De uitvaartleider komt dagelijks op huisbezoek om de details met u te bespreken of om gewoon een kop koffie te drinken. Zo kan hij of zij antwoord geven op vragen die niet zijn gesteld en voorstellen doen die u niet tot de mogelijkheden rekende. Op die manier creëren we stapsgewijze een uitvaart die recht doet aan de overledene.

Het verschil: Ilya uitvaartzorg denkt creatief met u mee.

uitvaart met motor

Feyenoord-shirt…
Een uitvaartplechtigheid hoeft voor ons niet strak in het pak. Het mag wel natuurlijk, als u dat prettig vindt, maar het kan ook anders. Zeker als het leven van de overledene ‘anders’ was. Een uitvaart moet vooral passen bij de overledene.

Het verschil: Ilya uitvaartzorg denkt niet standaard.

Klein gezelschap
Wanneer wij een uitvaart verzorgen, schuiven we de plechtigheid niet af naar de medewerkers van het crematorium of begraafplaats. Dat houden we zelf in de hand, precies zoals we dat hebben afgesproken.Bent u met een klein gezelschap, dan regelen we de informele familiekamer of in ons uitvaartcentrum in Elst. Wij verzorgen persoonlijk dat er voor iedereen een kop koffie met iets extra erbij is. Eenieder die wil spreken, krijgt daarvoor gelegenheid. Gesproken woord wisselen we af met muziek. Op deze manier realiseren we samen een informeel afscheid.

Het verschil: Niet met een klein gezelschap in een grote aula.

Intieme sfeer.
Meestal wordt na de uitvaartplechtigheid een condoleance gehouden. Mocht u uitgebreid gelegenheid tot condoleren willen geven en daarvoor niet al te veel kosten willen maken, dan kunt u een condoleance thuis houden. Daarvoor hebben wij een uniek concept gemaakt. Zie hiervoor pagina ”Service met een glimlach”
Bij een condoleance aan huis hoeft u zelf niets te doen. Alle benodigde materialen dragen we zelf aan, we verzorgen de koffie, doen de bediening en maken alles weer netjes op orde voordat we vertrekken.

Het verschil: Ilya uitvaartzorg stofzuigt ook nog even.