Een uitvaartlocatie die bij u past

Een plechtigheid in een standaard aula bij het uitvaartcentrum? Er is zo veel meer mogelijk! Hieronder vindt u een kleine greep uit de locaties waar Ilya uitvaart regelmatig uitvaarten en/of condoleance verzorgt. Heeft u andere wens, dan gaan wij het voor u regelen.

Reserveren op de bijzondere locaties is niet vanzelfsprekend i.v.m. de lopende reserveringen aldaar.

Theetuin Agnietenberg Zwolle


Gelegen in Zwolle, makkelijk te bereiken en toch midden in de natuur vindt u een van de mooiste locaties van Zwolle.
De Agnietenberg bestaat uit drie verschillende accommodaties met elk een eigen uitstraling, het Theehuis, de Wintertuin en de Hoeve.
De Agnietenberg vormt een prachtig decor voor een uitvaartplechtigheid of condoleance.

Oranje-rie Rosendael, Rozendaal

Oranje-rie Rosendael is al jaren een unieke horeca gelegenheid op Landgoed Rosendael. Het is nog steeds een originele oranjerie. Dit betekent dat in de winter alle kuipplanten van het landgoed binnen staan en in de zomer wordt de oranje-rie omgebouwd naar horeca locatie. Als uitvaartlocatie maakt de Oranje-rie van uw uitvaart een bijzondere belevenis.

De Valom, Huissen

De Valom in Huissen is geschikt voor een afscheidsbijeenkomst of koffietafel. Daarbij gaan we graag uit van uw wensen voor de invulling en verzorging. Voorts kunnen we onze zalen aanpassen aan een door U gekozen gepaste (licht-)sfeer. Natuurlijk is er professionele apparatuur aanwezig voor wat betreft beeld en geluid.

Tuin de Lage Oorsprong , Oosterbeek

Tuin de Lage Oorsprong te Oosterbeek is een unieke, groene oase. Deze pure, groene schoonheid maakt dat uw gasten zich vooral relaxed voelen. Bij mooi weer kunt u exclusief gebruik maken van het hart van de tuin: het amfitheater, de berceau, het terras bij de vijver met de fraaie kas. Is het niet mogelijk om de plechtigheid buiten te houden dan biedt de kas een ijzersterk back-up plan.

Burgers Zoo, Arnhem

Een dierentuin als uitvaartlocatie is natuurlijk heel bijzonder. Burgers Zoo biedt prachtige ruimtes met zicht op de giraffen en olifanten. Culineaire hoogstandjes maken het afscheid compleet. Reserveren is alleen mogelijk me toestemming van de directie van Burgers Zoo.

Sprok, Bemmel / Lent

In een rustige omgeving afscheid nemen van uw dierbare? In overleg kunnen de zalen van Sprok aangepast worden aan uw wensen. Binnen of buiten, alles is mogelijk. Rondom de kist kunt u uw afscheidsceremonie houden, aangepast naar uw wensen.

Landgoed Hotel Groot Warnsborn, Arnhem

Een toplocatie voor een uitvaartplechtigheid in de bossen van Arnhem. Indien mogelijk buiten en anders in de Oranjerie. Alles is mogelijk. U kunt zelfs uw gasten uitnodigen om te blijven slapen in de prachtige, betaalbare en ruime kamers.

Dorpskerk, Schaarsbergen

Van harte welkom op het kerkelijk erf in Schaarsbergen. Op een groot stuk grond in de prachtige natuur, aansluitend op de bossen van Schaarsbergen, bevinden zich diverse gebouwen. Naast de prachtige kerk, waar de zondagsdiensten worden gehouden en die tevens verhuurd wordt voor een uitvaartplechtigheid, beschikt deze locatie ook over een grote pastorie.

Meer weten over alle mogelijkheden bij deze bijzondere uitvaartlocaties?
Neem nu contact met ons op en ontvang een vrijblijvend voorstel!