Afscheidshuis

 

Ons eigen Uitvaartcentrum in Elst voor plechtigheden in intieme sfeer.

Het afscheid nemen van een geliefde tijdens een opbaring kan een aangrijpende gebeurtenis zijn. Het besef dat iemand er echt niet meer is, kan dan opeens sterk tot het bewustzijn doordringen. Het opbaren kan op verschillende locaties plaats hebben. Doorgaans kiest men voor thuisopbaring of in een rouwcentrum.

Ilya uitvaartzorg werkt nauw samen met diverse uitvaartcentra door heel Nederland. Deze sfeervol ingerichte uitvaartcentra bieden nabestaanden de gelegenheid om (op afspraak!) nog tijd door te brengen met hun overleden dierbaren en om condoleancebezoek te ontvangen.

 

 

Maar het kan ook anders!

Woont je in de omgeving van Arnhem, dan kan het opbaren, de uitvaartplechtigheid en het condoleancebezoek eveneens plaatsvinden in:

– Stijlvolle afscheidshuis in Elst

Het waardevolle pluspunt van deze locaties is dat je op elk gewenst moment van de dag nog bij je dierbare kunt zijn. De ruimtes bieden een bescheiden gezelschap alle tijd, ruimte én privacy om op geheel eigen wijze afscheid te nemen van een dierbare. Geen extra kosten als je vaker wilt komen.

Desgewenst vindt ook het condoleancebezoek hier plaats.

Ons uitvaartcentrum is gevestigd aan de Grote Molenstraat 1 in Elst (Gld).

Uitvaartcentrum Elst

Uitvaartcentrum Bemmel

Uitvaartcentrum Huissen

Uitvaartcentrum Arnhem

Uitvaartcentrum Nijmegen

Uitvaartcentrum Druten