‘De overledene en de (naaste) familie en vrienden willen we beter leren kennen. Die persoonlijke touch is essentieel bij Ilya. Als je weet hoe een leven er heeft uitgezien en wie de nabestaanden zijn, kun je de uitvaart daarop afstemmen.’

Ilya uitvaartzorg Zwolle maakt het verschil. Door te kiezen voor een persoonlijke benadering en omdat we echt geïnteresseerd zijn in mensen, benaderen we nabestaanden op zowel invoelende als ter zake kundige manier.

Persoonlijk, warm en betrokken is voor ons normaal: Het verschil zit in de details, creativiteit en samenwerking met u. Wij geven antwoorden op vragen die nog niet gesteld zijn. Kortom: Soms weet u het niet wat kan en mag. Wij helpen u graag.

Start Ilya uitvaartzorg Zwolle: Ilya uitvaartzorg is in 2011 vanuit Zwolle gestart door Reinier en Gerda Gort-Veuger. Het was voor Reinier een langgekoesterde wens om uitvaartondernemer Zwolle te worden. Reinier werkte in de ouderenzorg als bejaardenverzorger, waar hij zeer goede herinneringen aan behoudt.

Tijd is essentieel: Ik nam echt de tijd om met mensen te praten. We voerden diepe en fijne gesprekken, vol verhalen over jeugd, familie en oorlog. Dat raakte me want het waren persoonlijke diepgaande gesprekken.

Reinier en Gerda Gort-Veuger

Samen: Deze ervaringen gaven Reinier een extra impuls om zijn doel het starten van een uitvaartonderneming te verwezenlijken.
Reinier zijn grote steun en toeverlaat is zijn vrouw Gerda. Naast haar baan als verpleegkundige op een spoedeisende hulp ondersteunt zij Ilya uitvaartzorg waar nodig. Niet alleen voor de vestigingen Zwolle en Arnhem, maar in de hele organisatie is Gerda betrokken.

Ontmoeten is jezelf kunnen zijn: De uitvaart kan voorbereid worden door met elkaar in gesprek te gaan. Soms komt een overlijden niet geheel onverwacht. Misschien is het nog niet aan de orde maar wilt u zich al wel vast oriënteren of heeft u specifieke vragen zoals kosten en verzekering. Maak een vrijblijvende afspraak en beleef het verschil.<

Ruime ervaring: Na ruim 300 uitvaarten kunnen we zeggen dat het starten van een eigen bedrijf een goede keuze was. De eer te hebben om zo dicht bij mensen te komen en het vertrouwen te krijgen om hen te helpen in een verdrietige periode, vind ik zeer speciaal.