Mijn naam is Dolinda Leliveld, begrafenisondernemer ‘s-Hertogenbosch  bij Ilya Uitvaartzorg. Samen met Reinier Gort ben ik het gezicht van Ilya uitvaart Den Bosch.

Ik ben integer, praktisch, eigentijds en een mensenmens, In 2017 wilde ik naast mijn werk als trainer/coach graag nog dichter bij mensen komen om op die wijze nog meer voor iemand te kunnen betekenen. Ik startte als vrijwilliger binnen een hospice om “er te zijn”. Later in 2017 ontmoette ik Reinier Gort van Ilya Uitvaartzorg. Samen met Reinier ben ik het gezicht van Ilya uitvaartzorg Druten. Hoe toepasselijk is onze bedrijfsnaam: Ilya=”Er zijn” als uitvaartondernemer voor jou. Want dat is namelijk de rode draad in alles wat ik doe: ER ZIJN OM JOU TE HELPEN.

Ik ben er om jou te helpen in een periode dat je nadenkt over de invulling van je begrafenis of crematie Druten op het moment dat het nog niet echt nodig is. Ook om je bij te staan in een heel verdrietige, kwetsbare en moeilijke periode als je weet dat jijzelf of een dierbare van je komt te overlijden. Ondersteuning van Ilya uitvaartverzorging Druten kan altijd, ongeacht een eventueel elders lopende verzekering. Verder is het uiteraard ook mogelijk zelf een aantal dingen te doen en mij alleen in te zetten voor die zaken die je zelf moeilijk of lastig vindt.

 

Onlangs sprak ik iemand die zijn eigen uitvaart zelf al volledig had geregisseerd. De prachtig zelfgemaakte kist stond klaar op zolder. Onder het genot van een kop koffie met wat lekkers een heel warm en intens gesprek samen voeren over het leven, vervolgens sparren over details, de mogelijkheden, zijn vraag aan mij en verwachtingen over de uitvoering van zijn uitvaart. Enige uren later ga ik huiswaarts. Bij de deur zegt meneer tegen me: het was ook nog gezellig. Dankjewel. Hartverwarmend vind ik het dat mij zoiets bijzonders toevertrouwd wordt. Het is mij een eer je te kunnen en mogen helpen. Dankjewel. Nu snel aan de slag met het maken van de transparante begroting. Die breng ik binnenkort even langs.

Het verliezen van een dierbare is zwaar en emotioneel, daarom wil ik je helpen een afscheid te verzorgen in de vorm van een uitvaart waarin de naasten hun herinneringen kunnen delen. Waarin zij duidelijk kunnen maken welke betekenis de overledene voor hen heeft gehad op de wijze die bij hen past!
En jij bepaalt op welke wijze jij dat vorm wilt geven.

Waar kies jij voor? Jouw wensen en budget bepalen de invulling van de uitvaart.
• KLASSIEK; In een aula.
• EIGENTIJDS; In een afscheidshuis
• MODERN; Locatie geheel vrij
• HET LEVEN VIEREN;Locatie en opzet, indien gewenst geheel los van conventie.

Welke vorm je ook kiest. Deze krijgt invulling door het samen met jou te doen door er voor je te zijn. Net zoveel als jij wenselijk vindt en er nodig is. Ik werk altijd met heel veel creativiteit, aandacht, respect en integriteit. Ik werk niet op de klok en hospitality en service zijn voor mij doodgewoon.

Een aantal maanden geleden werd ik gebeld. Of ik eens wilde komen praten. Meneer en mevrouw waren bij een uitvaart van een familielid van zijn collega geweest en vonden de aanpak van ons zo bijzonder. Dit hadden ze nog nooit meegemaakt. Alles was anders dan het gebruikelijke. Een buitenlocatie aan een meer, een catering met eigentijdse Italiaanse hapjes. Zij wisten niet dat dit mogelijk was. Samen zijn we onder het genot van een zelfgebakken appeltaart van mevrouw een avond met elkaar in gesprek gegaan. Al pratende en luisterende kwamen zij tot de ontdekking dat alles kan en dat dit slechts een fractie duurder is dan het gebruikelijke uit hun verzekering. Hun letterlijke tekst: “Wat een opluchting en rust dat het nu geregeld is en dat we het uit handen gegeven hebben aan iemand die we vertrouwen”.

Wil je weten hoe anderen mijn dienstverlening hebben ervaren en wat anderen over mij zeggen? Kijk dan eens bij wat klanten over ons zeggen op deze site en op min facebookpagina: http://www.facebook.com/waarkanikjemeehelpen.nu/

Samen met een vast team van zeer betrokken en gedreven ondersteuners verzorgen wij, geheel in eigen beheer, de volledige dienstverlening voor, tijdens, en na een uitvaart. De medewerkers van  Ilya uitvaartzorg Druten zijn: Reinier Gort, Gerda Gort-Veuger, Dolinda Leliveld, Jeanne Abbing, Joka Oldenbandringh, Wendy van der Hoek, Stefan Borkent, Nouschka van der Welle en Jolanda de Winter.

 

Hartelijke groet
Dolinda Leliveld

Ilya uitvaartzorg ‘s-Hertogenbosch

Adres: De Hoeven35, 6652 BG DRUTEN
Tel: 06-24477012
E-mail: denbosch@ilya-uitvaartzorg.nl

Wil je mij ook beter leren kennen?
Kijk dan eens op onderstaande YouTube kanaal voor mijn vlog en LinkedIn met referenties.