De 7 zekerheden van Ilya uitvaart Den Bosch

Wij inspireren u

U bent het belangrijkste

We zijn in verbinding met u

U krijgt altijd service met een " glimlach''

Altijd rente en korting met ons spaarplan

We nemen de tijd. Altijd maar 1 uitvaart per dag

U krijgt een transparante begroting die 5 jaar geldig is

Jij bent het belangrijkste

Wat zeggen onze klanten

“Een uitvaart is een eerste aanzet tot een leven zonder de dierbare overledene of misschien beter gezegd tot een leven met de overledene in een andere vorm” Daarom bied ik je een afscheid waarin de naasten hun herinneringen kunnen delen. Waarin zij duidelijk kunnen maken welke betekenis de overledene voor hen heeft gehad om op die wijze het leven van hun dierbare te vieren op de wijze die bij hen past! En jij bepaalt op welke wijze jij dat vorm wilt geven. Ik help, ondersteun, adviseer, begeleid je waar nodig. Ik ben er voor jou!

Hartelijke groet,
Dolinda Leliveld
Ilya uitvaartzorg Druten
Tel 0487-700221
’’Wat was dit geweldig’’

Dat zijn niet de woorden die je verwacht na een uitvaartdienst. Toch werden ze door ons gezegd zeiden Gert-Jan en Fred omdat het echt zo was.
Een prachtige plechtigheid in Riverside. We hebben ons mam begeleid tot aan de boot. Deze was voorzien van vlaggen en een prachtig bloemstuk. Onder een nummer van Elvis Presley voer ons mam langs het gehele paviljoen, waar onze gasten haar laatste reis naar ons pap volgden totdat ze niet meer zichtbaar was. Ilya heeft ons geholpen om aan deze wens vorm en inhoud te geven. Wij hebben vervolgens gedronken op het leven van ons pap & mam. Het was voor ons op alle fronten een onvergetelijke dag.
Dank voor alles Dolinda. Het was geweldig.
Kijk verder onder belevingen