Ilya Uitvaartzorg Rotterdam: Voorstellen

Ik ben Jolanda de Winter degene die het uiterste opzoekt en ontdekt wat er in de wereld nog meer te beleven is. Ik heb 1 dochter en ben woonachtig in Rhoon. Ik werk al meer dan 25 jaar met hart en ziel in de zorg met succes. Op dit moment nog als vestigingsmanager van een thuiszorg organisatie en als regie verpleegkundige voor mensen in de terminale zorg.

We weten echt van aanpakken en gaan niets uit de weg. Hoe verschillend onze karakters ook zijn, als duo hebben we een perfecte samenwerking! We zijn een aanvulling op elkaar. Jolanda kan je het beste omschrijven als durfal en doorzetter. Als zij ergens de tanden in zet, gaat ze er ook echt mee aan de slag. Zo zal ze in de uitvaart Rotterdam/Albrandswaard al het mogelijke waar proberen te maken.
Ik ben Nouschka van der Welle, moeder van een dochter en een zoon en ik woon al heel mijn leven in Rotterdam. De mooiste stad van Nederland. Dat komt met name door de diversiteit van mensen en culturen. Rotterdam leeft als nooit tevoren. Hier wil ik wonen en werken, hier voel ik me veilig!

Ik ben begonnen in de Jeugdgezondheidszorg in Rotterdam. Daar heb ik jaren met veel plezier in verschillende functies gewerkt. Sinds een aantal jaar heb ik de overstap gemaakt naar de thuiszorg, waar ik ook mijn weg in gevonden heb. Ik haal voldoening uit het klaarstaan voor mensen die dat echt nodig hebben. De reden voor deze overstap is niet alleen het mooie vak, maar ook omdat mijn hartsvriendin Jolanda de Winter die ik al 15 ken mij hiervoor warm heeft gedraaid.
Naast ons drukke bestaan in de zorg hebben we een gezamenlijke hobby en dat zijn onze paarden. De paarden geven dat stukje rust na een welbewogen werkdag. We delen ook onze vakanties met de kinderen. Onze vriendschap wordt hierdoor versterkt en zo leer je elkaar steeds beter kennen. Dit is essentieel voor een goede samenwerking.

Onze kinderen zijn de leidraad in ons leven. Om hun gelukkig en gezond te zien opgroeien vinden wij beide heel belangrijk zodat zij in het leven ook de juiste keuzes kunnen maken.

Een samenwerking kon niet langer uitblijven als je allebei al jaren dromen en wensen hebt om iets voor jezelf op te zetten als je toch al zoveel deelt. Dus van het één kwam het ander. Vele jaren hebben we na gedacht of we samen een uitvaartonderneming Rotterdam/Albrandswaard willen gaan starten. De uitvaart ligt dicht bij de zorg en leek ons de juiste aanvulling op ons mooie vak. De ervaring die we daar hebben opgedaan in contact met mensen kunnen we nu ook hierin gebruiken. Extra motivatie was dat we ook vragen kregen van cliënten of na de goede zorgen die we hebben gegeven ook de uitvaart konden verzorgen. Hele eer als iemand dat vraagt.

We wilden graag ondersteuning en zijn nu aangesloten bij Ilya uitvaartzorg Nederland. Zij hebben diverse vestigingen met zelfstandige ondernemers. Daarnaast kunnen we gebruik maken de expertise, ondersteuning van collega’s en inkoopvoordelen.

We willen u graag ontmoeten.


Met vriendelijke groet,
Nouschka van der Welle en Jolanda de Winter

Tel: 010-3075409
Mail: uitvaart-wijsamen@hotmail.com