Uitvaart Hoogeveen

Overlijden melden of vrijblijvend een afspraak maken?
Bel direct met Ilya Uitvaartzorg Hoogeveen: 085-0653272

Ilya uitvaartzorg Hoogeveen.
Voor een unieke herinnering.

Ilya uitvaartzorg is al vele jaren uw lokale begrafenisondernemer voor Hoogeveen en omgeving. Wij onderscheiden ons doordat wij werken in een klein en een betrokken team. 

De gedrevenheid, de persoonlijke aandacht en het inlevingsvermogen van onze uitvaartleiders en assistenten maken de ondersteuning, zorg en begeleiding echt persoonlijk.

Zo maken we samen het verschil. Met ilya uitvaartzorg wordt uw uitvaart een unieke herinnering! 

Inspiratie

detail beeld uitvaartcentrum
Een begrafenis of crematie kan ook heel persoonlijk zijn. Bekijk welke keuzes voor de uitvaart u kunt maken.

Bijzondere locaties

kaarsen bij uitvaart

Niet in een aula, maar op een bijzondere uitvaartlocatie. Wij helpen u graag aan een unieke herinnering!

Tarieven

bloemstuk detail
Een bijzondere uitvaart kost de hoofdprijs? Niet bij ilya uitvaartzorg Hoogeveen. Bekijk de diverse uitvaartpakketten

Uitvaartcentrum

Heeft u een beperkt budget? Ook dan bieden wij toch een volledige uitvaart in ons uitvaartcentrum. Kleinschalig en uniek!

Waarom kiest u voor Ilya uitvaartzorg?

Ilya uitvaartzorg Hoogeveen is een kleinschalige begrafenisondernemer. Wij hanteren daardoor lage tarieven. Maar niets is standaard! Wij zijn creatief en vinden een passende oplossing voor elk budget.

Herinneringen ophalen, afscheidswoorden uitspreken, muziek luisteren, emoties delen, stilstaan. Een uitvaart kunt u vormgeven zoals u dat zelf graag wilt. Dat kan in de aula bij het crematorium of begraafplaats. Of in een kerk natuurlijk. Maar wist u ook dat het mogelijk is om de plechtigheid te houden op een bijzondere locatie in Hoogeveen of omgeving?

U kunt natuurlijk ook contact met ons opnemen voor een vrijblijvende afspraak.

Vaak is er meer mogelijk dan u denkt.

Onze 7 zekerheden

Een standaard uitvaart is echt niet nodig

Het regelen van een uitvaart brengt veel keuzes en beslissingen met zich mee. Misschien weet u precies wat u wilt, wellicht bent u nog op zoek naar inspiratie en mogelijkheden.

Het afscheid nemen van een dierbare mag u tegenwoordig op geheel eigen wijze invullen. U kunt kiezen voor een aula, maar het is ook mogelijk om de plechtigheid te houden in het bos, in een restaurant of aan het water.

Vraag nu een offerte aan: Ilya uitvaart Hoogeveen heeft alles in eigen beheer en besteedt geen werkzaamheden uit. Daarom kunnen wij een crematie met plechtigheid en catering aanbieden vanaf €3.100 inclusief BTW.

Ilya uitvaartzorg is al meer dan 10 jaar een begrip in Hoogeveen en omstreken.

Neem nu contact met ons op en ontvang een vrijblijvend voorstel voor een begrafenis of crematie in Hoogeveen en omgeving en laat u inspireren.