Uw uitvaartleiders

Dolinda Leliveld en Reinier Gort verzorgen uitvaarten in Elst/Overbetuwe. Een van ons is altijd uw vaste uitvaartleider. Samen met een vast team van zeer betrokken en gedreven medewerkers verzorgen wij, geheel in eigen beheer, de volledige dienstverlening voor, tijdens, en na een uitvaart.

Onze werkwijze? Een persoonlijke benadering, liefdevol, met aandacht voor jou en tegen een concurrerend tarief, vinden we heel normaal. We gaan graag een stap verder om het verschil te kunnen maken, om jou het verschil te laten beleven in deze emotionele periode door “er te zijn”.

Dat zit tenslotte in onze genen. We heten niet voor niets ILYA. (Er zijn)

 

“De  familie willen we graag beter leren kennen. Die persoonlijke touch is essentieel bij Ilya.
Als je weet hoe een leven er heeft uitgezien en wie de nabestaanden zijn, kun je de uitvaart daarop afstemmen.”

 

Ons eigen Uitvaartcentrum in Elst voor plechtigheden in intieme sfeer.

Het afscheid nemen van een geliefde tijdens een opbaring kan een aangrijpende gebeurtenis zijn. Het besef dat iemand er echt niet meer is, kan dan opeens sterk tot het bewustzijn doordringen. Het opbaren kan op verschillende locaties plaats hebben. Doorgaans kiest men voor thuisopbaring of in een rouwcentrum.

Ilya uitvaartzorg werkt nauw samen met diverse uitvaartcentra in de Betuwe en Lingewaard. Deze sfeervol ingerichte uitvaartcentra bieden nabestaanden de gelegenheid om nog tijd door te brengen met hun overleden dierbaren en om condoleancebezoek te ontvangen.

Aan de basis ligt een vertrouwensrelatie.

Om een uitvaart te kunnen organiseren die recht doet aan iemands leven, investeren we royaal in het contact maken met nabestaanden. Daar nemen we doelbewust de tijd voor. Voordat we tot handelen overgaan, willen we eerst gevoel krijgen met de situatie. Daartoe informeren we naar het leven en het overlijden van de overledene, we stellen de aanwezigen op hun gemak en we laten ook altijd iets van onszelf zien.

Oprecht geïnteresseerd in wat anderen beweegt.

Om te achterhalen hoe een leven zich heeft voltrokken, stellen we vragen die misschien niet voor de hand liggen. Dit doen we uiteraard met respect voor de overledene. Door werkelijk te luisteren naar de mensen die we ontmoeten en door met hen in gesprek te gaan, proberen tot een kern te komen die recht doet aan de overledene en die we tot uitdrukking brengen in de uitvaartplechtigheid.

 

 

 In onze dienstverlening brengen wij dat tot uiting in een aantal zaken die je altijd van ons mag verwachten. 

  • Kosteloze kennismaking vooraf met uw uitvaartleider
  • Helpen bij het maken van bij jou passende keuzes
  • Transparante begroting, 5 jaar geldig
  • Ruim de tijd zonder extra kosten
  • Staan uw wensen centraal
  • Service met een “glimlach”
  • Verschil door creativiteit
  • Nazorg

 

Ons werkgebied bestaat uit Midden Nederland en is verdeeld in een aantal regio’s. Te weten: Regio Arnhem/Lingewaard, Elst/Overbetuwe, Druten/ Maas en Waal, Nijmegen, Zwolle, Amersfoort, Rotterdam, ‘s-Hertogenbosch, Hoogeveen en Salland.

 Ons gehele team bestaat uit: Reinier en Gerda Gort-Veuger, Dolinda Leliveld, Jeanne Abbing, Joka Oldenbandringh, Wendy van der Hoek, Steffan Borkent, Nouschka van der Welle en Jolanda de Winter.