Uitvaart Druten

Overlijden melden of vrijblijvend een afspraak maken?
Bel direct met Ilya Uitvaartzorg Druten: 085-0653272

Ilya uitvaartzorg Druten
Voor een unieke herinnering

Ilya uitvaartzorg Druten en omstreken is uw lokale begrafenisondernemer. 

Wij onderscheiden ons doordat wij werken in een klein, betrokken team en alle werkzaamheden zelf uitvoeren. Altijd 1 uitvaartleider die alles voor u regelt. 

De gedrevenheid, de persoonlijke aandacht en het inlevingsvermogen van onze uitvaartleiders en assistenten maken de ondersteuning, zorg en begeleiding echt persoonlijk.

Zo maken we samen het verschil. Met ilya uitvaartzorg wordt uw uitvaart een unieke herinnering!

Florien Berendsen Ilya uitvaartzorg

Inspiratie

detail beeld uitvaartcentrum
Een begrafenis of crematie kan ook heel persoonlijk zijn. Bekijk welke keuzes voor de uitvaart u kunt maken.

Bijzondere locaties

kaarsen bij uitvaart

Niet in een aula, maar op een bijzondere uitvaartlocatie. Wij helpen u graag aan een unieke herinnering!

Tarieven

bloemstuk detail
Een bijzondere uitvaart kost de hoofdprijs? Niet bij ilya uitvaartzorg. Bekijk de diverse uitvaartpakketten

Uitvaartcentrum

Heeft u een beperkt budget? Ook dan bieden wij toch een volledige uitvaart in ons uitvaartcentrum. Kleinschalig en uniek!

Waarom kiest u voor Ilya uitvaartzorg?

Ilya uitvaartzorg Druten is een kleinschalige begrafenisondernemer. We zijn creatief en vinden altijd een passende oplossing voor elk budget.

Een uitvaart kunt u vormgeven zoals u dat zelf graag wilt. Dat kan in de aula van crematorium Beuningen of begraafplaats Druten of in een kerk. Maar wist u ook dat het mogelijk is om de plechtigheid te houden op een bijzondere locatie in Druten of omgeving?

Ceremoniehuis Druten: Wij maken gebruik van het Ceremoniehuis Druten aan de Koningsstraat 93. Een sfeervolle ruimte waarin u in alle rust met gebruik van gratis koffie afscheid kan nemen. Neem nu contact met ons op en ontvang een vrijblijvend voorstel voor een begrafenis of crematie in Druten en laat u inspireren.

Vaak is er meer mogelijk dan u denkt.

Onze 7 zekerheden

Een standaard uitvaart is echt niet nodig

Het regelen van een uitvaart brengt veel keuzes en beslissingen met zich mee. Misschien weet u precies wat u wilt, wellicht bent u nog op zoek naar inspiratie en mogelijkheden.

Het afscheid nemen van een dierbare mag u tegenwoordig op geheel eigen wijze invullen. U kunt kiezen voor een aula, maar het is ook mogelijk om de plechtigheid te houden in het bos, in een restaurant of aan het water.

Ilya uitvaartzorg is al meer dan 10 jaar een begrip in Druten en omstreken.

Neem nu contact met ons op en ontvang een vrijblijvend voorstel voor een begrafenis of crematie in Druten en omstreken en laat u inspireren.