ilya uitvaartzorg Druten

Reinier en Gerda Gort-Veuger 06-52028766

Ilya uitvaartzorg is is al meer 10 jaar een begrip in Druten en omstreken. Ceremoniehuis Druten: Wij maken gebruik van het Ceremoniehuis Druten aan de Koningsstraat 93 te Druten. Een sfeervolle ruimte waarin u in alle rust met gebruik van gratis koffie afscheid kan nemen. Neem nu contact met ons op en ontvang een vrijblijvend voorstel voor een begrafenis of crematie in Druten en laat u inspireren. Passende keuzes voor de uitvaart om u op weg te helpen
Het regelen van een uitvaart brengt veel keuzes en beslissingen met zich mee. Misschien weet u precies wat u wilt, wellicht bent u nog op zoek naar inspiratie en mogelijkheden. Op deze website van Ilya uitvaartzorg vertellen wij u wat de mogelijkheden zijn. U kunt ook contact met ons opnemen voor een vrijblijvende afspraak. Vaak is er meer mogelijk dan u denkt.
Het einde van het plakje cake: Mensen richten hun leven in naar eigen goeddunken. En als het even kan ook de eigen uitvaart. De traditionele uitvaart, met drie muziekstukken, een speech en koffie met een plak cake, is niet langer de enige manier.

Het afscheid nemen van een dierbare mag u tegenwoordig op geheel eigen wijze invullen. U kunt kiezen voor een aula, maar het is ook mogelijk om de plechtigheid te houden in het bos, restaurant of aan het water. Maar er is meer!

Wordt hiermee de uitvaart duurder? Nee, in vele gevallen zelfs stukken lager dan u zou verwachten.

Ilya voor een traditionele of een eigentijdse uitvaart

Inspirerend

Een persoonlijke uitvaart in Druten en omgeving

Financiële nazorg

Elders verzekerd? Geen probleem!

Er is veel meer mogelijk zonder extra kosten

Uw uitvaartofferte is 5 jaar geldig

Verschil door creativiteit


Neem nu contact met ons op en ontvang een vrijblijvend voorstel
voor een begrafenis of crematie in Druten en omstreken, laat u inspireren!

Kijk en luister zelf naar onze klanten

Wilt u meer lezen over onze klantervaringen? Lees dan hier verder.

Bijzondere uitvaarten en uitvaartlocaties

Wilt u meer weten over bijzondere uitvaartlocaties? Lees hier verder.
 • Wat een ongelooflijk fijne uitvaartzorg is Ilya. Persoonlijk, betrokken, meedenkend, meelevend en in een moeilijke tijd met gepaste humor alles tot in de puntjes verzorgen. Super Reinier, je doet het geweldig goed. Bedankt voor alles.

  Koen Lepoutre
 • Ilya heeft mij laten zien hoe persoonlijk een uitvaart kan zijn. Met een lach en met een traan hebben we het pad van afscheid nemen bewandeld. Als ik mag kiezen wie mijn uitvaart samen met mijn gezin mag regelen, dan zeg ik Ilya

  Claudia
 • Zeer content met Ilya uitvaartzorg. Met recht zorg! Reinier, Joka, Samantha en anderen op de achtergrond hebben ons voortreffelijk bij gestaan met het verlies van onze kleindochter. Allen zeer begaan met ons en allen erg bevlogen en passioneel in hun werk.

  Jacqueline van der Woude-Kousbroek
 • Reinier wat hebben jullie het mooi gedaan. Zijn geen woorden voor. Niets was te veel en dan de uiteindelijk prijs was boven verwachting. Ook geweldig dat jullie alles kosteloos met de Dela hebben geregeld. Hartelijk dank

  Ton en Riekje