Transparante begroting

 

Vraag nu een begroting aan en bespaar op de uitvaart

Bij Ilya uitvaartzorg weet u altijd waar u aan toe bent. Na een kennismakingsbezoek met uw uitvaartleider ontvangt u op basis van uw eigen wensen altijd een begroting vooraf.

Denkt u nu dat invulling geven aan uw uitvaart op basis van uw eigen wensen alleen is weggelegd voor de zeer welgestelden? Dan heeft u het mis. Een begrafenis of crematie met een afscheidsdienst kan op diverse manieren invulling krijgen. Klassiek, Eigentijds, Modern of misschien wilt u het leven vieren; alles kan. En heel vaak kan het veel goedkoper dan u denkt, maar niet ten koste van onze service.

 Weet u nog niet precies hoe u uw uitvaart vorm wilt geven maar u wilt wel graag weten wat het gaat kosten. Geen probleem. U kunt hieronder een offerte kosteloos en vrijblijvend aanvragen.Na ontvangst van uw aanvraag, sturen wij u een voorstel en geven wij indien nodig advies. Uiteraard gaan we discreet met uw gegevens om.

Begroting is 5 jaar geldig zonder extra kosten (met uitzondering van de inflatiekosten crematie en begraven).

Is uw aanvraag urgent in verband met een overlijden, belt u dan naar 085 0653272 zodat wij uw aanvraag direct kunnen behandelen.