Partners

Uitvaartdichter

Davidmulder.info/tekst-bij-overlijden. Gedicht op maat voor de uitvaart. Op basis van wat u vertelt over uw gestorven familielid schrijf ik een bijzonder gedicht.

Vervoer

Monnereau is onze vaste partner mbt rouwvervoer. Omdat elke uitvaart persoonlijk is, bieden wij rouwvervoer aan in diverse auto’s. Zo heeft u bij ons de keuze uit zwarte, witte en grijze rouwauto’s van diverse merken. Ook wanneer er andere wensen zijn, willen wij graag met u meedenken.

Drukwerk

Leavz is een drukkerij gespecialiseerd in rouwdrukwerk. Kwaliteit staat bij Geke hoog in het vaandel. Wij bieden een zeer uitgebreide collectie van rouwbrieven, kaarten, gedachtenisprenten, fotobidprenten, dankbetuigingen, condoleancekaarten en liturgieën. Wij staan open voor al uw persoonlijke wensen.

Grafmonumenten

Van der Meer Natuursteen is een bedrijf wat zich heeft gespecialiseerd in het ontwerpen en maken van tastbare herinneringen zoals grafmonumenten, gedenktekens, sierurnen, aandenken voor asbestemming. Natuurlijk behoort een eigen ontwerp ook tot de mogelijkheden.

Een goedkope uitvaart

Goedkope-uitvaart.com is gespecialiseerd in voordelige uitvaarten door heel Nederland. Goedkope uitvaart werkt nauw samen met kleine ondernemers waardoor ze de prijs laag kunnen houden.

Dragers

Ferentes is onze partner voor ervaren dragers. Mocht u besluiten om de kist niet door nabestaanden te laten dragen, dan bieden wij u de mogelijkheid dat Ferentes uw dierbare naar de laatste rustplaats draagt. Ferentes werkt met name met jonge dragers. Onze voorkeur gaat uit naar het schouderen van de overledene naar zijn of haar laatste rustplaats. Uiteraard kunt u ook kiezen voor een andere manier van dragen.

S-Financiële diensten

S-Financiële Diensten is een dynamisch en onafhankelijk assurantie- en financieel adviesbureau dat gespecialiseerd is in het geven van een totaal financieel advies zowel voor bedrijven als particulieren.

Kisten

DZU is onze vaste leverancier van uitvaartkisten. DZU heeft een breed assortiment in uitvaartkisten en staat voor zorg en kwaliteit.

Getijde 119

Jan -Martin Berghuis is als uitvaartspreker uw tijdelijke reisgenoot op weg naar een herkenbare, persoonlijk getinte uitvaart.

Voor-en nazorg

Wendy van der Hoek verzorgt voor-en nazorg voor Ilya uitvaartzorg.

Uitvaart Arnhem

Op uitvaart-arnhem.nl kunt u alle informatie rondom het thema uitvaart in de regio Arnhem vinden.

Goedkope-uitvaart.com

Uitvaarten met uitstekende dienstverlening voor lage kosten"Laat ons de helpende hand bieden"

Wat kost een uitvaart?

BEKIJK HIER ONZE UITVAART PAKKETTEN

PRIJS OPGAVE? KLIK HIER