Opbaren op natuurlijke wijze

natuurlijke opbaring met biosac

HEB JIJ WELEENS GEHOORD HOE JE IEMAND OP NATUURLIJKE WIJZE KUNT OPBAREN?

Ik hoorde er voor het eerst van tijdens een uitvaartbeurs die ik bezocht in 2018. Daar stond Ann Kooijman met de zakjes en gaf uitleg over het gebruik in Spanje.

In een land zo warm als Spanje wordt er geen gebruik gemaakt van een koeling. Hoe kan dat? Jazeker, daar werken ze met deze Bio Sac. Deze zakjes werken juist beter zonder koeling en zonder dat het lichaam afgedekt wordt met een glazen plaat.

Er komt geen geur vrij en het effect zou vergelijkbaar zijn met Thanatopraxie (lichte balseming) zonder dat er in het lichaam iets moet gebeuren.

Dat wilde ik wel eens proberen en ik niet alleen……

In Nederland hebben er vanaf januari 2018 ruim 500 opbaringen plaatsgevonden, begeleidt door Bio Sac Nederland. In 67 landen hebben er inmiddels ruim 80.000 opbaringen met de Bio Sac 200 plaatsgevonden. Waarvan 5.000 begeleid door de uitvinder en producent José Antonio Galache Rodriquez.

 

Hoe werkt natuurlijke opbaring met Bio Sac?

BIO SAC 200 adsorbeert de door het lichaam van de overledene uitgestoten gassen en vluchtige organische stoffen (VOS) waarin bacteriën die verantwoordelijk zijn voor het ontbindingsproces dat de cellen vernietigt, zich kunnen ontwikkelen. BIO SAC 200 gaat dit tegen.

Actieve koolstof is een verbinding die specifiek geuren en vocht uit het lichaam van de overledene adsorbeert wanneer het lichaam zodanig van vocht is verzadigd dat dit naar buiten treedt. Ook de werking van de geïmpregneerde klei berust op de adsorptie van gassen, geuren en VOS. Door de werking van BIO SAC 200 kan het lichaam van de overledene, afhankelijk van het aantal filters dat bij de toepassing van deze techniek wordt gebruikt, 5 tot 10 dagen lang worden geconserveerd.

 

Ervaringen?

Hieronder vind je een aantal ervaringen van klanten van de site van BioSac Nederland:

  • Lichaam van mevrouw had een heel natuurlijke uitstraling.
  • Geen vochtverlies en geen last van geur.
  • De familie was zeer tevreden en vond haar erg vredig.
  • Fijne ervaring omdat er geen geluid van de koelplaat was.
  • Opgebaard bij een kamertemperatuur tussen 20-22 graden.
  • Mevrouw werd met de dag mooier, rimpels trokken weg uit haar handen.
  • Gebruik gemaakt van inlegger i.p.v. incontinentieslip
  • De familie was zeer tevreden

Wil jij meer weten over deze zakjes kijk dan maar eens op: www.Biosac.nl en/of zoek het bijgaande filmpje op: https://youtu.be/QISLkX6vjb0

Nu ook bij Ilya uitvaartzorg:

Als je gebruik maakt van de diensten van Dolinda Leliveld van llya-uitvaartzorg Druten-Elst-Nijmegen-DenBosch, dan kun je bij ons, vanaf heden, ook gebruik maken van de Bio Sac 200. We zijn nu ook op hun site te vinden!