Ilya uitvaartzorg Nijmegen, even voorstellen

Mijn naam is Samantha Stuart, ik ben 28 jaar en ik woon in Nijmegen.

Ik ben werkzaam in de ouderenzorg en doe dit werk met veel plezier en liefde. In 2019 heb ik de bijzondere kans gekregen om naast mijn huidige baan bij Ilya uitvaartzorg Nijmegen te mogen werken als uitvaart assistent. Twee verschillende kanten van het geven van zorg die goed samen te combineren zijn.

Ik wil mijn ervaring met mensen op een andere manier inzetten en er zijn voor familie en naasten en helpen waar nodig is. Graag wil ik mijn bijdrage leveren in een mooi, waardig en persoonlijk afscheid en samen kijken wat mogelijk is. Je kunt kiezen voor een uitvaart in een aula maar ook bij het water, in het bos of een andere plaats die een bijzondere betekenis heeft. Er is in deze tijd veel mogelijk.

Een mooie herinnering meegeven daar doe ik het voor.

Samen met een vast team verzorgen wij de uitvaart geheel in eigen beheer. De medewerkers van Ilya uitvaartzorg Nijmegen zijn: Reinier Gort, Gerda Gort-Veuger, Jeanne Abbing, Joka Oldenbandringh, Samantha Stuart, Maxime vd Bree, Linda Ruitenbeek Florien Berendsen en Jan Stuart.

Ik wil u graag ontmoeten!

Ilya uitvaart Nijmegen
Samantha Stuart
Tel: 06-52028766
E-mail: info@ilya-uitvaartzorg.nl

 

 

 

uitvaart nijmegen samantha stuart