Ilya uitvaartzorg Elst: even voorstellen

Uw uitvaartleider

Florien Berendsen woonachtig in Elst verzorgt uitvaarten in Elst/Overbetuwe. Samen met een vast team van zeer betrokken en gedreven medewerkers verzorgen wij, geheel in eigen beheer, de volledige dienstverlening voor, tijdens, en na een uitvaart.

Onze werkwijze? Een persoonlijke benadering, liefdevol, met aandacht voor u en tegen een concurrerend tarief, vinden we heel normaal. We gaan graag een stap verder om het verschil te kunnen maken, om u het verschil te laten beleven in deze emotionele periode door “er te zijn”.

Dat zit tenslotte in onze genen. We heten niet voor niets ILYA. (Er zijn)

 

“De  familie wil ik graag beter leren kennen. Die persoonlijke touch is essentieel bij mij.
Als je weet hoe een leven er heeft uitgezien en wie de nabestaanden zijn, kan ik de uitvaart daarop afstemmen.”

Florien Berendsen Ilya uitvaartzorg Elst

 

 

 

Ons eigen Uitvaartcentrum in Elst voor plechtigheden in intieme sfeer.

Het afscheid nemen van een geliefde tijdens een opbaring kan een aangrijpende gebeurtenis zijn. Het besef dat iemand er echt niet meer is, kan dan opeens sterk tot het bewustzijn doordringen. Het opbaren kan op verschillende locaties plaats hebben. Doorgaans kiest men voor thuisopbaring of in een rouwcentrum.

Ilya uitvaartzorg werkt nauw samen met diverse uitvaartcentra in de Betuwe en Lingewaard. Deze sfeervol ingerichte uitvaartcentra bieden nabestaanden de gelegenheid om nog tijd door te brengen met hun overleden dierbaren en om condoleancebezoek te ontvangen.

Aan de basis ligt een vertrouwensrelatie.

Om een uitvaart te kunnen organiseren die recht doet aan iemands leven, investeren we royaal in het contact maken met nabestaanden. Daar nemen we doelbewust de tijd voor. Voordat we tot handelen overgaan, willen we eerst gevoel krijgen met de situatie. Daartoe informeren we naar het leven en het overlijden van de overledene, we stellen de aanwezigen op hun gemak en we laten ook altijd iets van onszelf zien.

Oprecht geïnteresseerd in wat anderen beweegt.

Om te achterhalen hoe een leven zich heeft voltrokken, stellen we vragen die misschien niet voor de hand liggen. Dit doen we uiteraard met respect voor de overledene. Door werkelijk te luisteren naar de mensen die we ontmoeten en door met hen in gesprek te gaan, proberen tot een kern te komen die recht doet aan de overledene en die we tot uitdrukking brengen in de uitvaartplechtigheid.

Ons werkgebied bestaat uit Midden Nederland en is verdeeld in een aantal regio’s. Te weten: Regio Arnhem/Lingewaard, Elst/Overbetuwe, Druten/ Maas en Waal, Nijmegen, Zwolle, Amersfoort, Rotterdam, ‘s-Hertogenbosch, Hoogeveen en Salland.

Ons gehele team bestaat uit: Reinier en Gerda Gort-Veuger, Jeanne Abbing, Joka Oldenbandringh, Nouschka van der Welle, Jolanda de Winter, Samantha Stuart, Florien Berendsen en Jan Mulder.