Lieve medemens,

Gedurende ons leven worden wij door allerlei gebeurtenissen gevormd.
Voor mij is het niet anders dan voor jou……….ook ik loop mijn pad. Van prettige en minder prettige schooljaren naar de eerste keuzes maken voor studie, eerste baan, vervolgens vijftien mooie jaren binnen de uitzendbranche, doorgroeien & carrière. De eerste keer ondernemen, dit kwam niet helemaal uit de verf, een wijze les!
Tussendoor een huwelijk, nare scheiding, verhuizingen, nieuwe geweldig fijne levenspartner Richard en de geboorte van onze prachtige dochter Mare.
Vervolgens een nieuw tijdvak; weer in loondienst en de kans een prachtig vak te leren: communicatie, sales en managementtrainer en daarna tevens Life-coach. De persoon in de vorm van een klant, deelnemer of coachee staat bij mij altijd centraal. Ik doe mijn werk met veel gevoel, enthousiasme en overtuiging.

Mensen begeleiden en ontwikkelen staat altijd centraal in mijn leven. Gesprekken met veel verschillende, mooie en boeiende mensen. Daarnaast krijgen we binnen onze familie ook te maken met allerlei emoties. Met alle mooie maar helaas ook met alle minder mooie en heel verdrietige zoals ziektes en het op veel te jonge leeftijd overlijden van mijn zus. Een pijnlijke en ingrijpende gebeurtenis, die mede voor de rest van mijn leven bepalend is.

Begin 2017 werd ik 50 jaar!
Voor mij geen groot feest wel klein en intiem in verbinding met prachtige vriendinnen die belangrijk zijn in mijn leven. Voor eenieder spreek ik uit mijn hart en wat zij voor mij betekenen. Zo mooi en intens en op dat moment begint het te kriebelen en zet ik de eerste stap op weer een nieuwe route van mijn levensweg. Mijn hart volgen, in verbinding met de ander daadwerkelijk iets kunnen betekenen. Al mijn vaardigheden en geleerde levenslessen ten dienste stellen van de ander. Dat is wat ik wil.
Zoals Steve Jobs zei:

Have the courage to follow your heart and intuition.
They somehow already know what you truly want to become.
Everything else is secondary.

Dat ben ik gaan doen. Allereerst als vrijwilliger bij het Bijna Thuis Huis in Druten. En vanaf nu mag ik inhoud gaan geven aan Ilya uitvaartzorg Druten-Elst-Nijmegen-Den Bosch. Nu komt voor mij alles samen en ga ik mijn uiterste best doen dat jij geen zorgen meer hebt rondom je eigen uitvaart of die van je dierbare. Gewoon omdat ik mij ten dienste wil stellen van jou.

Ik ontmoet je graag!
Liefdevolle groet,

Dolinda Leliveld
De Hoeven 35
6652 BG DRUTEN
T: 0487 700221
M: 06 244 77 012
E: druten@ilya-uitvaartzorg.nl