Ilya Uitvaartzorg Amersfoort: Nader Voorstellen

 

Afbeeldingsresultaat voor lange jan amersfoort

 

 

 

 

 

 

 

Mag ik mijzelf even voorstellen aan u?

Ik ben uitvaartverzorgster Joan Broersen, moeder van 2 zoons, een vriendelijke, gastvrije organisator die tot in details denkt en werkt.

Wat fijn dat u de tijd neemt om dit te lezen, ik neem namelijk graag de tijd voor u en uw naasten tijdens een overlijden.

Uit ervaring weet ik dat we tijd genoeg hebben om een mooi afscheid te plannen en te organiseren. We hoeven niet gehaast te werk te gaan, zodra iemand is overleden gaan we rustig afscheid nemen, verzorgen en bedenken wat u wilt of wat de overledene graag had gewild. Ik pas mijzelf graag aan aan de situatie en organiseer vanuit de wensen van de familie. Het organiseren zit mij in het bloed, vroeger regelde ik altijd al de verjaardagen en familie-etentjes, later regelde ik de huwelijken van mijn vriendinnen. Zo kwam ik ook in de hospitality terecht en heb dan ook vele huwelijken, diners en recepties mogen organiseren voor mensen. Zo weet ik dat mensen graag te tijd nemen voor het plannen van iets moois en laten wij van Ilya uitvaartzorg die tijd nou ook voor u nemen om een mooi afscheid te regelen.

Tegenwoordig hou ik mij bezig met het regelen en begeleiden van uitvaarten. Ik vind dat je net als bij een huwelijk alles tot in puntjes moet regelen, zonder fouten. Je trouwt maar 1 keer en dan moet het ook goed zijn, hetzelfde geldt voor een uitvaart, alles moet perfect verlopen. Uiteraard zijn er bij een afscheid hele andere emoties die meespelen maar dezelfde zaken komen aanbod zoals de keuze van locatie, kerkelijk of niet, bloemen, muziek, vervoer en horeca. Al deze zaken kunnen we samen regelen of u kunt het juist uit handen geven. Ik assisteer graag of regel het volledig voor u zodat u toekomt aan afscheid nemen en rouwen.

Door samen de tijd te nemen kom ik meer te weten over de overledenen en kunnen we dit terug laten komen in de afscheidsdienst, zoals bijvoorbeeld zijn/haar lievelingskleur die terug komt in de bloemen of in de kist, muziek die we kunnen luisteren, een favoriet restaurant waar we kunnen condoleren en zijn/haar drankje of hapje kunnen serveren. Was de overledene een natuurliefhebber dan kunnen we tegenwoordig milieubewust begraven en cremeren met behulp van milieubewuste producten. Zo halen we herinneringen op, koesteren we mooie momenten en verwerken we ons verdriet.
Ik laat mij graag inspireren door de overledene, begeleidt u, ondersteun u, ontzorg u tijdens de dagen naar de uitvaart toe maar ook daarna.

Nieuwsgierig?? Bel gerust voor een vrijblijvend gesprek.

Joan Broersen & Stefan Borkent
Ilya uitvaartzorg Amersfoort
Westsingel 16 N
3811 BA Amersfoort
Mobiel:06-15 07 38 88