Ilya Uitvaartzorg ‘s-Hertogenbosch: Wie zijn wij

Welkom bij Ilya uitvaartzorg

Mijn naam is Reinier Gort. Samen met Gerda Gort-Veuger zijn wij het gezicht van Ilya uitvaartzorg. Met een vast team van zeer betrokken en gedreven medewerkers verzorgen wij, geheel in eigen beheer, de volledige dienstverlening voor, tijdens, en na een uitvaart.

In 2011 zijn wij gestart met Ilya uitvaartzorg. Het was voor mij  een langgekoesterde wens om uitvaartondernemer te worden. Ik werkte jaren geleden als bejaardenverzorger in een verzorgingshuis, een branche waar ik hele goede herinneringen aan heb. Deze ervaringen gaven mij een extra impuls mijn doel te verwezenlijken, te weten het starten van een uitvaartonderneming.

Mijn grote steun en toeverlaat is Gerda. Naast haar baan als verpleegkundige op een spoedeisende hulp ondersteunt zij Ilya uitvaartzorg waar nodig.
Na ruim 375 uitvaarten kunnen we wel zeggen dat het starten van een eigen bedrijf een goede keuze was. De eer te hebben om zo dicht bij mensen te komen en het vertrouwen te krijgen om hen te helpen in een verdrietige periode, vinden we nog altijd zeer speciaal.

 

De  familie willen we graag beter leren kennen. Die persoonlijke touch is essentieel bij Ilya.
Als je weet hoe een leven er heeft uitgezien en wie de nabestaanden zijn, kun je de uitvaart daarop afstemmen.

Begrafenisondernemer Arnhem Reinier en Gerda

Aan de basis ligt een vertrouwensrelatie.
Om een uitvaart te kunnen organiseren die recht doet aan iemands leven, investeren we royaal in het contact maken met nabestaanden. Daar nemen we doelbewust de tijd voor. Voordat we tot handelen overgaan, willen we eerst gevoel krijgen met de situatie. Daartoe informeren we naar het leven en het overlijden van de overledene, we stellen de aanwezigen op hun gemak en we laten ook altijd iets van onszelf zien.

Oprecht geïnteresseerd in wat anderen beweegt. 
Om te achterhalen hoe een leven zich heeft voltrokken, stellen we vragen die misschien niet voor de hand liggen. Dit doen we uiteraard met respect voor de overledene. Door werkelijk te luisteren naar de mensen die we ontmoeten en door met hen in gesprek te gaan, proberen we tot een kern te komen die recht doet aan de overledene en die we tot uitdrukking brengen in de uitvaartplechtigheid.

Onze werkwijze?
Een persoonlijke benadering, liefdevol, met aandacht voor u en tegen een concurrerend tarief, vinden we heel normaal. We gaan graag een stap verder om het verschil te kunnen maken, om u het verschil te laten beleven in deze emotionele periode door “er te zijn”.

Dat zit tenslotte in onze genen. We heten niet voor niets ILYA. (Er zijn)

Ons werkgebied bestaat uit:
Midden Nederland en is verdeeld in een aantal regio’s.
Druten/Maas en Waal, Elst/Overbetuwe, Nijmegen en ‘s-Hertogenbosch, Arnhem/Lingewaard, Apeldoorn, Zwolle, De Achterhoek, Rotterdam, Amersfoort, Hoogeveen en Salland.

Ons gehele team bestaat uit:
Reinier en Gerda Gort-Veuger, Jolanda de Winter, Nouschka van der Welle, Jeanne Abbing. Joka Oldenbandringh. Samantha Stuart, Florien Berendsen en Jan Mulder.