Goedkope BegrafenisArnhem

Reinier en Gerda Gort 085-0653272

lya uitvaartzorg Arnhem staat garant voor het verzorgen en regelen van een begrafenis die niet alleen naar uw wens, of die van de overledene is, maar ook betaalbaar is.

lya uitvaartzorg Arnhem heeft ook een budget begrafenispakket. We begrijpen dat de kosten hoog kunnen zijn en u wilt toch een waardig afscheid. Wij hebben daar een uniek concept voor ontwikkeld, die heel goed kan aansluiten bij uw wensen.

Een budget begrafenis Arnhem laten verzorgen door Ilya uitvaartzorg geeft rust en zekerheid. Wij regelen zelf de uitvaart met 2 uitvaartleiders en nog belangrijker zonder financiële verrassingen achteraf. Mede dankzij onze persoonlijke begeleiding zal u geen verschil ervaren.
 
Ondank de lage kosten die u betaalt bieden wij de mogelijkheid om persoonlijk afscheid te nemen in de vorm van een condoleance avond in ons eigen afscheidshuis in Elst. Daarnaast kunt ook de plechtigheid bij ons houden. Wij verzorgen de catering, muziek en u kunt gebruik maken van de mogelijkheid om film of foto’s af te spelen op een tv. Onze ruimte is geschrikt voor maximaal 30 personen voor de plechtigheid.

Ilya uitvaartzorg Arnhem voor een traditionele of een eigentijdse begrafenis

Elders verzekerd? Geen probleem!

Voor een goedkope begrafenis in Arnhem en omgeving

Er is veel meer mogelijk zonder extra kosten

Inspirerend

Financiële nazorg

Uw uitvaartofferte is 5 jaar geldig

Verschil door creativiteit


Kosteloos en vrijblijvend maken wij een afspraak met u om samen de mogelijkheden te bespreken
Ilya uitvaartzorg voor een goedkope begrafenis of crematie in Arnhem en omstreken.

Begraafplaats Moscowa:
Op Moscowa bevinden zich circa twintigduizend graven, waar tussen de veertig en vijftigduizend mensen begraven zijn. Onder hen diverse Arnhemse hoogwaardigheidsbekleders, maar ook de Arnhemse luchtvaartpioniers Van Maasdijk (1910) en Spandaw (1914), de detaillist F. Mahler (van fa. Mahler, textiel, stoffen, lingerie e.d.), tabaksfabrikant Theodorus Niemeyer, Dirk Troelstra (de jongere broer van Pieter Jelles) en Josef Weiss, de Zwitserse muzikant die als Tata Mirando met het gelijknamige zigeunerorkest furore maakte.

In 1968 werden twee aula’s gebouwd. Met hun karakteristieke puntdaken en prachtige monumentale glas in lood ramen (van de graficus Jan P.C. van Doorn) vormen de aula’s nog steeds een ‘landmark’ op Moscowa. In 1974 opende Moscowa ook een crematorium. 
Pakket 1 Basis Arnhem (4.200,00)
 • Aangifte overlijden bij de gemeente Arnhem
 • Laatste verzorging door eigen uitvaartleiders
 • Overbrenging met ilya rouwbus
 • Opbaring thuis/uitvaartcentrum Elst
 • Rouwbezoek door naaste familie (max 30 pers.)
 • Standaard uitvaartkist in 3 modellen
 • Begraven Moscowa Arnhem
 • Openen en sluiten graf
 • Grafrechten voor 10 jaar
 • Alle tarieven zijn inclusief BTW en prijspeil 2020

Kijk en luister zelf naar onze klanten

"Een uitvaart die bij onze moeder past, niet in een aula, maar in de Valom in Huissen. Gewoon informeel met een hapje en drankje. Het was een prachtige uitvaart voor onze lieve moeder.
Ilya uitvaartzorg is heel creatief in het verzorgen van een uitvaartplechtigheid zonder extra hoge kosten. Wij hebben ervaren dan het anders kan en we hadden het niet beter kunnen krijgen."

Familie Brandveen 2019

 

Wilt u meer lezen over onze klantervaringen? Lees dan hier verder.
 • Koen Lepoutre

  Wat een ongelooflijk fijne uitvaartzorg is Ilya. Persoonlijk, betrokken, meedenkend, meelevend en in een moeilijke tijd met gepaste humor alles tot in de puntjes verzorgen. Super Reinier, je doet het geweldig goed. Bedankt voor alles.

  Koen Lepoutre
 • Claudia

  Ilya heeft mij laten zien hoe persoonlijk een uitvaart kan zijn. Met een lach en met een traan hebben we het pad van afscheid nemen bewandeld. Als ik mag kiezen wie mijn uitvaart samen met mijn gezin mag regelen, dan zeg ik Ilya

  Claudia
 • Jacqueline van der Woude-Kousbroek

  Zeer content met Ilya uitvaartzorg. Met recht zorg! Reinier, Joka, Samantha en anderen op de achtergrond hebben ons voortreffelijk bij gestaan met het verlies van onze kleindochter. Allen zeer begaan met ons en allen erg bevlogen en passioneel in hun werk.

  Jacqueline van der Woude-Kousbroek
 • Ton en Riekje

  Reinier wat hebben jullie het mooi gedaan. Zijn geen woorden voor. Niets was te veel en dan de uiteindelijk prijs was boven verwachting. Ook geweldig dat jullie alles kosteloos met de Dela hebben geregeld. Hartelijk dank

  Ton en Riekje