Ervaringen van nabestaanden

Ons vak bestaat uit het bieden van zorg en ondersteuning aan nabestaanden. Een rimpelloos verlopen afscheid waaraan men mooie herinneringen bewaart kan al een deel van de verwerking van dat afscheid zijn. Graag zijn we van betekenis voor mensen die aan het begin staan van dit rouwproces. Het mensen hierin terzijde staan vormt een wezenlijk onderdeel van ons werk en is de reden dat wij elke dag weer gemotiveerd aan de slag gaan.
Bij dienstverlening zoals de onze horen natuurlijk reacties. Hieronder leest u hoe enkele nabestaanden onze zorg hebben ervaren.
Helemaal op maat! De uitvaart van mijn broer heeft ilya geweldig geregeld . Reinier heeft maar een paar woorden nodig om aan te voelen wat de wensen en mogelijkheden zijn. Vooral wist hij er een heel persoonlijke en huiselijke sfeer van te maken, vooral in de "knusse" ruimte in Elst. Het was voor ons een hele mooie afscheidsbijeenkomst ! Heb gelijk afgesproken dat hij al onze uitvaarten mag regelen. Reinier en team Ilya , ontzettend BEDANKT!
Henny Soerink, december 2019

 

Wat een ongelooflijk fijne uitvaartzorg is Ilya. Persoonlijk, betrokken, meedenkend, meelevend en in een moeilijke tijd met gepaste humor alles tot in de puntjes verzorgen. Super Reinier, je doet het geweldig goed. Bedankt voor alles.
Koen Lepoutre

 

Ilya heeft mij laten zien hoe persoonlijk een uitvaart kan zijn. Met een lach en met een traan hebben we het pad van afscheid nemen bewandeld. Als ik mag kiezen wie mijn uitvaart samen met mijn gezin mag regelen, dan zeg ik Ilya
Claudia

 

Ondanks het verdriet kijk ik terug op een bijzondere uitvaart. Mede dankzij de ontspannen en fijne samenwerking met Reinier en zijn team van Ilya. Ook ben ik erg dankbaar hoe snel Reinier heeft gehandeld bij de opgraving van mijn vader en het voor elkaar heeft gekregen om mijn moeder en vader te herenigen. Mijn vader was 43 jaar geleden overleden en toentertijd begraven en mijn moeder overleed 20 oktober 2019. Ze zijn op dezelfde dag gecremeerd en uiteindelijk weer SAMEN. Bijzonder vond ik ook dat ik nu mijn vader naar het crematorium mocht rijden in de rouwauto van Ilya, bij Reinier is alles mogelijk. Ik ga Ilya uitvaartverzorging zeker bij iedereen aanbevelen , en kijk terug op een bijzondere tijd.
Bedankt namens Ruud en Noor en Ellie en Jan.

 

Wij hebben meerdere malen gebruik gemaakt van de diensten van Ilya. alle droefenis was het heel bijzonder fijn deze mensen om je heen te hebben.Er was ruimte voor een lach en een traan, maar het meest bijzondere was dat alles tot in de puntjes is verzorgd door het team van Ilya. Wij willen iedereen van Ilya bedanken voor alles wat ze gedaan hebben om een waardig en mooi afscheid te kunnen nemen.
Jan Stuart Elst

 

In één woord fantastisch. Ik had al eens kennis gemaakt met Reinier met de begeleiding van de uitvaart van mijn Schoonvader, eigenlijk per toeval bij deze uitvaartondernemer terecht gekomen, daar was de klik er al meteen. Toen afgelopen 30 januari mijn vader plotseling overleed wist ik Ilya ook meteen te vinden. Gewoon simpel, niks moet alles kan, niks opdringen, alles word naar mogelijkheid geregeld, ook het afscheid van de hond van mijn broer naar mijn vader toe, Reinier had het nog nooit gedaan en vond het zelf erg bijzonder om te mogen meemaken. Ik kan Ilya ten zeerste aanbevelen. Nogmaals dank voor alle goede zorgen, wij als Familie hebben het als prettig ervaren inclusief de mensen in onze nabije omgeving die de hartelijkheid en het gemoedelijke ook meteen ervaren.
Carla, Monique, Pascal, Gilbert, Miranda, Danielle, Robert en Duncan.

 

Ilya uitvaartzorg Arnhem, staat nog echt voor je klaar. Zij denken voor je en mét je mee. Fijn, beleefd en zeer deskundig personeel.
Liesbeth Pronk
Reinier wat hebben jullie het mooi gedaan. Zijn geen woorden voor. Niets was te veel en dan de uiteindelijk prijs was boven verwachting. Ook geweldig dat jullie alles kosteloos met de Dela hebben geregeld. Hartelijk dank
Ton en Riekje

 

Zeer content met Ilya uitvaartzorg. Met recht zorg! Reinier, Joka, Samantha en anderen op de achtergrond hebben ons voortreffelijk bij gestaan met het verlies van onze kleindochter. Allen zeer begaan met ons en allen erg bevlogen en passioneel in hun werk.
Jacqueline van der Woude-Kousbroek

 

Liefdevol mij zus en vader verzorgt en het was een bijzonder uitvaart vanuit haar eigen woongemeenschap.Bijzonder dank aan Wendy voor de mooie woorden.
Ineke Koenders

 

Jullie hebben er alles aan gedaan om het prachtig te maken. Super bedankt.
Desiree Peters

 

Even Stil staan…
Aan de hand van Reinier Gort werden we door alle mogelijkheden heen geleid. We werden gestuurd, kregen handvatten en konden zelf alles inkleuren en invullen. Geen detail werd overgeslagen en er ontstond een bijzondere een-twee tussen ons en Reinier. We slaagden erin om, met een korte aanlooptijd, snel zeer bijzondere keuzes te maken en konden naar een zeer unieke ceremonie toewerken. Op de dag zelf kun je zelf vrij weinig meer, dan ben je compleet aan de planning, het toeval en de uitvaartverzorger aangewezen. De planning was helder en strak, er was niets aan het toeval overgelaten, maar vooral de uitvaartverzorging blonk uit in schoonheid, eenvoud en symboliek. Wat een enorm indrukwekkende dag hebben wij met alle familieleden, vrienden en kennissen mogen beleven. Iedereen was op een bijzondere manier betrokken en aangeslagen. Zo’n dag wil je eigenlijk liever nooit beleven, als u begrijpt wat ik bedoel. Maar als het dan toch moet: Dan zo!! De wereld draait immers verder, maar wij hadden allen een enorme kracht gekregen om weer mee te kunnen draaien. Vooral het detail maakte het verschil die dag. Achteraf beseften we dan ook hoe belangrijk de uitvaartverzorging is en dat je in principe maar 1 kans krijgt om het goed te doen. We zijn Reinier en zijn team eeuwig dankbaar voor het ondersteunen en completeren van deze onvergetelijke dag.
Fam.H. uit Elst

 

Op het moment dat het onwerkelijke werkelijk werd, was Ilya uitvaartzorg er om ons te bij te staan wat voor ons een onmogelijke taak bleek te worden, zo liefdevol en hartverwarmend hebben wij onze mama een mooi afscheid kunnen geven met een lach en een traan! Reinier en personeel jullie zijn top mensen.
Familie Brandveen 2019