Wat onze klanten zeggen

Ons vak bestaat uit het bieden van zorg en ondersteuning aan nabestaanden. Een rimpelloos verlopen afscheid waaraan men mooie herinneringen bewaart kan al een deel van de verwerking van dat afscheid zijn. Graag zijn we van betekenis voor mensen die aan het begin staan van dit rouwproces. Het mensen hierin terzijde staan vormt een wezenlijk onderdeel van ons werk en is de reden dat wij elke dag weer gemotiveerd aan de slag gaan.

 

Bij dienstverlening zoals de onze horen natuurlijk reacties. Hieronder leest u hoe enkele nabestaanden onze zorg hebben ervaren.

 

Namens mij, Gerdi, mijn vader en mijn zus wil ik jullie bedanken voor de zeer goed verzorgde uitvaart gister.
Fam. Janssen

Wij kijken in deze moeilijke tijd terug op een mooi, waardig afscheid.
Mijn moeder heeft een mooie plek in ons midden gevonden.
Mede dankzij jullie.
MVG Sandrino van Rijwijk

Als eerste wil ik je namens de familie bedanken voor de manier hoe de crematie van mama is verlopen. Iedereen vond het een heel mooi afscheid, intiem, sereen en heel rustig. Hiervoor onze dank.
H. Hoed

Wij zijn zeer tevreden over de verzorging en begeleiding van Ilya, betreft de crematie van de heer.
Het was eenvoudig maar toch respectvol.
Met vriendelijke groet,
Ger

U heeft uw werk op een discrete, professionele en voldoening gevende wijze gedaan. Bedankt hiervoor.
W Stroes

Nogmaals bedankt voor de geweldige verzorging van de uitvaart van onze tante.
J. N. Vollebregt

Ik wil iedereen bedanken voor de mooie kaarten, teksten en steun i.v.m. het overlijden van mijn schoonmoeder. Vandaag hebben wij haar de laatste eer bewezen. Het was een perfecte dienst en een waardig afscheid. We kunnen terug kijken op een goed verzorgde uitvaart mede dankzij Ilya Uitvaartorganisatie.
Van den Wijngaard

Heel erg bedankt voor de zeer nette verzorging bij de begrafenis van onze moeder.Wij hebben mede dank zij Uw uitvaartzorg op een waardige manier afscheid kunnen nemen.Nogmaals hartelijk dank
Gerdi Kaspers

Goedemorgen Reinier,
Met dit schrijven wil ik jou en je collega’s nogmaals hartelijk bedanken, voor de goede zorg en begeleiding.
De begrafenis was geweldig, ook dankzij jullie begeleiding.
Met vriendelijke groet,
Fam. Stuart

Prachtig en zo liefdevol gedaan Ilya
Van der Meer

Liefdevol mij zus en vader verzorgt en het was een bijzonder uitvaart vanuit haar eigen woongemeenschap.Bijzonder dank aan Wendy voor de mooie woorden.
Ineke Koenders

Jullie hebben er alles aan gedaan om het prachtig te maken. Super bedankt.
Desiree Peters

Even Stil staan…

Aan de hand van Reinier Gort werden we door alle mogelijkheden heen geleid. We werden gestuurd, kregen handvatten en konden zelf alles inkleuren en invullen. Geen detail werd overgeslagen en er ontstond een bijzondere een-twee tussen ons en Reinier. We slaagden erin om, met een korte aanlooptijd, snel zeer bijzondere keuzes te maken en konden naar een zeer unieke ceremonie toewerken. Op de dag zelf kun je zelf vrij weinig meer, dan ben je compleet aan de planning, het toeval en de uitvaartverzorger aangewezen. De planning was helder en strak, er was niets aan het toeval overgelaten, maar vooral de uitvaartverzorging blonk uit in schoonheid, eenvoud en symboliek. Wat een enorm indrukwekkende dag hebben wij met alle familieleden, vrienden en kennissen mogen beleven. Iedereen was op een bijzondere manier betrokken en aangeslagen. Zo’n dag wil je eigenlijk liever nooit beleven, als u begrijpt wat ik bedoel. Maar als het dan toch moet: Dan zo!! De wereld draait immers verder, maar wij hadden allen een enorme kracht gekregen om weer mee te kunnen draaien. Vooral het detail maakte het verschil die dag. Achteraf beseften we dan ook hoe belangrijk de uitvaartverzorging is en dat je in principe maar 1 kans krijgt om het goed te doen. We zijn Reinier en zijn team eeuwig dankbaar voor het ondersteunen en completeren van deze onvergetelijke dag.

Onlangs stonden we weer eens even stil bij dit unieke verloop en beseften ons maar al te goed hoeveel geluk we hebben gehad met die tip om Ilya Uitvaartzorg eens te benaderen.
Fam.H. uit Elst