Uitvaartmogelijkheden te over, maar wat wilt u?

De ene uitvaartverzorger is de andere niet. Ga daarom op zoek naar een partij die echt bij u past.
Een goede klik tussen nabestaanden en een uitvaartleider draagt bij aan het welslagen van een rouwplechtigheid en een positief rouwproces.

 

Waar kunt u zoal op rekenen bij Ilya uitvaartzorg?

 

Praktische zaken nemen we direct van u over.

Gedurende de volle periode tot aan de uitvaart hebt u contact met steeds dezelfde uitvaartleider. Deze komt direct na het overlijden met u kennis maken en uw wensen met betrekking tot de uitvaart bespreken.
Daarna is hij 24/7 bereikbaar en hij/zijoveral bij betrokken.

Uw uitvaartleider van ilya weet precies wat er speelt. Dat is prettig voor u. Omdat hij/zij geen onderdelen op anderen overdraagt, hoeft hij niks na te vragen. Het ‘beredder-deel’ kunt u echt kunt loslaten.

 

Aan de basis ligt een vertrouwensrelatie.

Om een uitvaart te kunnen organiseren die recht doet aan iemands leven, investeren we royaal in het contact maken met nabestaanden. Daar nemen we doelbewust de tijd voor. Voordat we tot handelen overgaan, willen we eerst voeling krijgen met de situatie. Daartoe informeren we naar het leven en het overlijden van de overledene, we stellen de aanwezigen op hun gemak en we laten ook altijd iets van
onszelf zien.

 

Oprecht geïnteresseerd in wat anderen beweegt.

Om te achterhalen hoe een leven zich heeft voltrokken, stellen we vragen die misschien niet voor de hand liggen. Dit doen we uiteraard met respect voor de overledene. Door werkelijk te luisteren naar de mensen
die we ontmoeten en door met hen in gesprek te gaan, proberen tot een kern te komen die recht doet aan de overledene en die we tot uitdrukking brengen in de uitvaartplechtigheid.

 

Een uitvaartplechtigheid op maat.

Wij kijken nergens meer van op. Ieder mens leeft zijn leven op zijn eigen manier (gelukkig!) en dat geldt ook voor de dood. Ook de uitvaart is een persoonlijke aangelegenheid. Bij Ilya uitvaartzorg krijgt u de ruimte om een uitvaartplechtigheid op geheel eigen wijze in te vullen. Daartoe nodigen wij u zelfs uit, we stimuleren u met prikkelende ideeën en bieden praktische ondersteuning bij de uitvoering ervan. Uiteraard is een eenvoudig uitvaart of budgetuitvaart ook mogelijk. Onze passie wordt daar niet minder door. Het gaat om wat u wilt.

 

Met de zekerheid dat alles goed geregeld is.

Op de dag van de plechtigheid wilt u dat de uitvaart verloopt zoals u in gedachten had. U wilt zich geen zorgen hoeven maken over praktische zaken. Uw aandacht moet volledig kunnen uitgaan naar het laatste moment van samenzijn met uw dierbare. Na honderden uitvaarten georganiseerd te hebben, weten wij precies wat de valkuilen op zo’n dag kunnen zijn.

We doen nooit meer dan één uitvaart op eenzelfde dag. Daardoor kan onze organisatie zich volledig concentreren op uw plechtigheid. We zien er persoonlijk op toe dat deze verloopt precies zoals we dat met u hebben afgesproken.