ilya uitvaartzorg Oosterbeek

Reinier en Gerda Gort 085-0653272

Het einde van het plakje cake: Mensen richten hun leven in naar eigen goeddunken. En als het even kan ook uw eigen uitvaart. De traditionele uitvaart, met drie muziekstukken, een speech en koffie met een plak cake, is niet langer de enige manier.

Het afscheid nemen van een dierbare mag u tegenwoordig op geheel eigen wijze invullen. De plechtigheid hoeft niet in een aula, maar kan ook op een bijzonder locatie.
Maar er is meer!

Wordt hiermee de uitvaart duurder? Nee, in vele gevallen zelfs stukken lager dan u zou verwachten.

Ilya uitvaartzorg is al meer 10 jaar uw lokale begrafenisondernemer in Oosterbeek en Arnhem.

Een persoonlijke begrafenis of crematie in Oosterbeek

Er is veel meer mogelijk zonder extra kosten

Elders verzekerd? Geen probleem!

Uw uitvaartofferte is 5 jaar geldig

Verschil door creativiteit

Financiële nazorg

Inspirerend


Neem nu contact met ons op en ontvang een vrijblijvend voorstel
voor een begrafenis of crematie in Oosterbeek en omgeving. Laat u inspireren!

Kijk en luister zelf naar onze klanten

"Een uitvaart die bij onze moeder past, niet in een aula, maar in de Valom in Huissen. Gewoon informeel met een hapje en drankje. Het was een prachtige uitvaart voor onze lieve moeder.
Ilya uitvaartzorg is heel creatief in het verzorgen van een uitvaartplechtigheid zonder extra hoge kosten. Wij hebben ervaren dan het anders kan en we hadden het niet beter kunnen krijgen."

Familie Brandveen 2019

 

Wilt u meer lezen over onze klantervaringen? Lees dan hier verder.
 • Wat een ongelooflijk fijne uitvaartzorg is Ilya. Persoonlijk, betrokken, meedenkend, meelevend en in een moeilijke tijd met gepaste humor alles tot in de puntjes verzorgen. Super Reinier, je doet het geweldig goed. Bedankt voor alles.

  Koen Lepoutre
 • Ilya heeft mij laten zien hoe persoonlijk een uitvaart kan zijn. Met een lach en met een traan hebben we het pad van afscheid nemen bewandeld. Als ik mag kiezen wie mijn uitvaart samen met mijn gezin mag regelen, dan zeg ik Ilya

  Claudia
 • Zeer content met Ilya uitvaartzorg. Met recht zorg! Reinier, Joka, Samantha en anderen op de achtergrond hebben ons voortreffelijk bij gestaan met het verlies van onze kleindochter. Allen zeer begaan met ons en allen erg bevlogen en passioneel in hun werk.

  Jacqueline van der Woude-Kousbroek
 • Reinier wat hebben jullie het mooi gedaan. Zijn geen woorden voor. Niets was te veel en dan de uiteindelijk prijs was boven verwachting. Ook geweldig dat jullie alles kosteloos met de Dela hebben geregeld. Hartelijk dank

  Ton en Riekje