Begrafenisondernemer Oosterbeek

Overlijden melden of vrijblijvend een afspraak maken?
Bel direct met Ilya Uitvaartzorg Oosterbeek: 085-0653272

Ilya uitvaartzorg Oosterbeek
Voor een mooie  herinnering voor nu en later

Ilya uitvaartzorg oosterbeek is al vele jaren uw lokale begrafenisondernemer. Samen met u zorgen wij voor een mooie herinnering voor nu en later.

Een mooi en waardig afscheid bied troost. Wij luisteren naar uw verhaal en wensen en vertalen dat naar een passend afscheid.

We bekijken samen naar alle mogelijkheden voor een persoonlijk afscheid en dat kan ook op bijzondere locatie’s. Er is meer mogelijk dan u misschien denkt.

De gedrevenheid, persoonlijke aandacht en het inlevingsvermogen van onze uitvaartleiders maken de ondersteuning, zorg en begeleiding echt anders.

Inspiratie

detail beeld uitvaartcentrum
Een begrafenis of crematie kan ook heel persoonlijk zijn. Bekijk welke keuzes voor de uitvaart u kunt maken.

Bijzondere locaties

kaarsen bij uitvaart

Niet in een aula, maar op een bijzondere uitvaartlocatie. Wij helpen u graag aan een unieke herinnering!

Tarieven

bloemstuk detail

Een bijzondere uitvaart kost de hoofdprijs? Niet bij ilya uitvaartzorg Oosterbeek. Bekijk de diverse uitvaartpakketten

Uitvaartcentrum

Heeft u een beperkt budget? Ook dan bieden wij toch een volledige uitvaart in ons uitvaartcentrum. Kleinschalig en uniek!

Waarom kiest u voor Ilya uitvaartzorg?

Persoonlijke aandacht

Persoonlijke aandacht staat bij ons altijd centraal. Onze uitvaartleiders informeren u uitgebreid, maar zullen er bovenal voor u zijn als dat nodig is. Overtuig uzelf en maak een vrijblijvende afspraak bij u thuis.

Professionele zorg

Wij werken altijd met vakbekwame uitvaartleiders. Ook kiezen wij bewust voor een persoonlijke benadering. Door onze oprechte interesse in mensen onderscheiden wij ons.

Herinnering 

Ilya uitvaartzorg Oosterbeek komt met creatieve voorstellen voor een passende uitvaart, geheel naar uw wens. Samen met u zorgen wij voor een mooie herinnering voor nu en later.

Onze 7 zekerheden

Een standaard uitvaart is echt niet nodig

Het regelen van een uitvaart brengt veel keuzes en beslissingen met zich mee. Misschien weet u precies wat u wilt, wellicht bent u nog op zoek naar inspiratie en mogelijkheden.

Het afscheid nemen van een dierbare mag u tegenwoordig op geheel eigen wijze invullen. U kunt kiezen voor een aula, maar het is ook mogelijk om de plechtigheid te houden in het bos, in een restaurant of aan het water.

Vraag nu een offerte aan: Ilya uitvaartzorg Oosterbeek heeft alles in eigen beheer en besteedt geen werkzaamheden uit. Daarom kunnen wij een crematie met plechtigheid en catering aanbieden vanaf €3.100 inclusief BTW.

Ilya uitvaartzorg is al meer dan 10 jaar een begrip in Oosterbeek en Arnhem.

Neem nu contact met ons op en ontvang een vrijblijvend voorstel voor een begrafenis of crematie in Oosterbeek en omgeving en laat u inspireren