Begrafenisondernemer Duiven

Overlijden melden of vrijblijvend een afspraak maken?
Bel direct met Ilya Uitvaartzorg Duiven: 085-0653272

Ilya uitvaartzorg Duiven
Mooie herinnering voor later

Ilya uitvaartzorg Duiven is al meer dan 10 jaar uw lokale uitvaartondernemer in Duiven. Het verschil zit in de details, betrokkenheid en altijd zoeken naar het beste voor de families.

De gedrevenheid, de persoonlijke aandacht en het inlevingsvermogen van onze uitvaartleiders en assistenten maken de ondersteuning, zorg en begeleiding echt persoonlijk. 

Zo maken we samen het verschil. Met ilya uitvaartzorg wordt uw uitvaart een unieke herinnering!

Inspiratie

detail beeld uitvaartcentrum
Een begrafenis of crematie kan ook heel persoonlijk zijn. Bekijk welke keuzes voor de uitvaart u kunt maken.

Bijzondere locaties

kaarsen bij uitvaart

Niet in een aula, maar op een bijzondere uitvaartlocatie. Wij helpen u graag aan een unieke herinnering!

Tarieven

bloemstuk detail

Een bijzondere uitvaart kost de hoofdprijs? Niet bij ilya uitvaartzorg Duiven. Bekijk de diverse uitvaartpakketten

Uitvaartcentrum

Heeft u een beperkt budget? Ook dan bieden wij toch een volledige uitvaart in ons uitvaartcentrum. Kleinschalig en uniek!

Waarom kiest u voor Ilya uitvaartzorg?

Ilya uitvaartzorg Duiven is een kleinschalige begrafenisondernemer. Wij hanteren daardoor lage tarieven. Maar niets is standaard! Wij zijn creatief en vinden een passende oplossing voor elk budget.

Een uitvaart kunt u vormgeven zoals u dat zelf graag wilt. Wist u ook dat het mogelijk is om de plechtigheid te houden op een bijzondere locatie in Duiven, Arnhem, Westervoort, of omgeving?

U kunt natuurlijk ook contact met ons opnemen voor een vrijblijvende afspraak.

Vaak is er meer mogelijk dan u de denkt.

Onze 7 zekerheden

Een standaard uitvaart is echt niet nodig

Het regelen van een uitvaart brengt veel keuzes en beslissingen met zich mee. Misschien weet u precies wat u wilt, wellicht bent u nog op zoek naar inspiratie en mogelijkheden.

Het afscheid nemen van een dierbare mag u tegenwoordig op geheel eigen wijze invullen. U kunt kiezen voor een aula, maar het is ook mogelijk om de plechtigheid te houden in het bos, in een restaurant of aan het water.

Vraag nu een offerte aan: Ilya uitvaartzorg Duiven heeft alles in eigen beheer en besteedt geen werkzaamheden uit. Daarom kunnen wij een crematie met plechtigheid en catering aanbieden vanaf €3.100 inclusief BTW.

Ilya uitvaartzorg is al meer dan 10 jaar een begrip in Duiven en omstreken. Ilya uitvaartzorg, Kennedystraat 45, 6921 CV Duiven

Neem nu contact met ons op en ontvang een vrijblijvend voorstel voor een begrafenis of crematie in Duiven en omstreken en laat u inspireren.