ilya uitvaartzorg Velp

Reinier en Gerda Gort 085-0653272

Het afscheid: Herinneringen ophalen, afscheidswoorden uitspreken, muziek luisteren, emoties delen, stilstaan. Een uitvaart Velp kunt u vormgeven zoals u dat zelf graag wilt. Dat kan in de aula van een crematorium/begraafplaats of in de St. Jan in Velp, maar wist u ook dat het mogelijk is om de plechtigheid te houden op een bijzondere locatie in Velp en omgeving. Ilya uitvaartzorg werkt nauw samen met o.a. restaurant De Oranje-rie in Rozendaal en Boerderij De Deel in Rheden. Beide prachtige locaties omringt door de prachtige tuinen en bossen en het natuurlijk het kasteel Rozendaal. Maar er is meer.

Waarom kiezen mensen voor Ilya uitvaartzorg Velp? Wij onderscheiden ons doordat wij werken in een klein betrokken team van 8 medewerkers. De gedrevenheid, de persoonlijke aandacht en het inlevingsvermogen van onze uitvaartleiders en assistenten maken de ondersteuning, zorg en begeleiding echt persoonlijk. Zo maken we echt het verschil. Ilya uitvaart Velp betekend niet voor niets ER ZIJN.

Begraven of cremeren Velp: Na de bijeenkomt zal de crematie of begrafenis in plaatsvinden op de begraafplaats/crematorium Moscowa Arnhem, Heiderust Rheden, begraafplaats Rozendaal of crematorium Dieren.

Vraag nu een offerte aan: Ilya uitvaart Velp heeft alles in eigen beheer en besteed geen werkzaamheden uit, daarom kunnen wij een crematie met plechtigheid met catering aanbieden vanaf €2.930,00 inclusief BTW.

Ilya uitvaartzorg is is al meer 10 jaar een begrip in Velp, Arnhem en omstreken.
Ilya uitvaartzorg, Gasthuislaan 77, 6883JB Velp


Een persoonlijke begrafenis of crematie in Velp

Inspirerend

Elders verzekerd? Geen probleem!

Er is veel meer mogelijk zonder extra kosten

Uw uitvaartofferte is 5 jaar geldig

Geen uitvaart in een lege aula of kille koffiekamer

Financiële nazorg

Verschil door creativiteit


Neem nu contact met ons op en ontvang een vrijblijvend voorstel
voor een begrafenis of crematie in Velp en omgeving. Laat u inspireren!

Kijk en luister zelf naar onze klanten

"Een uitvaart die bij onze moeder past, niet in een aula, maar in de Valom in Huissen. Gewoon informeel met een hapje en drankje. Het was een prachtige uitvaart voor onze lieve moeder.
Ilya uitvaartzorg is heel creatief in het verzorgen van een uitvaartplechtigheid zonder extra hoge kosten. Wij hebben ervaren dan het anders kan en we hadden het niet beter kunnen krijgen."

Familie Brandveen 2019

 

Wilt u meer lezen over onze klantervaringen? Lees dan hier verder.
 • Wat een ongelooflijk fijne uitvaartzorg is Ilya. Persoonlijk, betrokken, meedenkend, meelevend en in een moeilijke tijd met gepaste humor alles tot in de puntjes verzorgen. Super Reinier, je doet het geweldig goed. Bedankt voor alles.

  Koen Lepoutre
 • Ilya heeft mij laten zien hoe persoonlijk een uitvaart kan zijn. Met een lach en met een traan hebben we het pad van afscheid nemen bewandeld. Als ik mag kiezen wie mijn uitvaart samen met mijn gezin mag regelen, dan zeg ik Ilya

  Claudia
 • Zeer content met Ilya uitvaartzorg. Met recht zorg! Reinier, Joka, Samantha en anderen op de achtergrond hebben ons voortreffelijk bij gestaan met het verlies van onze kleindochter. Allen zeer begaan met ons en allen erg bevlogen en passioneel in hun werk.

  Jacqueline van der Woude-Kousbroek
 • Reinier wat hebben jullie het mooi gedaan. Zijn geen woorden voor. Niets was te veel en dan de uiteindelijk prijs was boven verwachting. Ook geweldig dat jullie alles kosteloos met de Dela hebben geregeld. Hartelijk dank

  Ton en Riekje