Crematie Dieren

Ondanks dat het budget uitvaart is doen wij altijd iets extra’s, omdat het waardig moet zijn.

Een crematie laten verzorgen door Ilya uitvaartzorg Dieren geeft u de rust en zekerheid dat de gehele uitvaart professioneel zal worden uitgevoerd zonder financiële verrassingen achteraf.

Wij begrijpen als geen ander dat juist in deze emotionele periode duidelijkheid van grote waarde is. Ons pakket biedt u duidelijkheid en zorgt ervoor dat u precies weet waar u aan toe bent. Mede dankzij onze persoonlijke begeleiding zal u geen verschil ervaren.

Ilya uitvaart Dieren heeft een helder crematiepakket waaraan u optioneel nog aanvullende wensen toe kunt voegen. Daarnaast bieden wij nog uitgebreidere pakketten aan die wij met zorg hebben samengesteld. Voor meer informatie kunt u ons altijd bellen op 0652028766.

Kosteloos en vrijblijvend maken wij een afspraak met u om samen de mogelijkheden te bespreken.

Ilya uitvaart Dieren staat garant voor het verzorgen en regelen van een crematie die niet alleen naar uw wens, of die van de overledene is, maar ook betaalbaar is. De voordeligste crematie, die ook nog persoonlijk is in Dieren. Wij denken graag mee bij het maken van een passende keuze.

Historie crematorium Dieren Imboslaan 6 Dieren

Op 30 mei 1953 metselde de heer J.J. de Bruin, toenmalig burgemeester van de gemeente Rheden, waar Dieren onder valt, de eerste steen van het crematorium. Het was het tweede crematorium in Nederland.

Veertig jaar eerder werd in Driehuis (gemeente Velsen, Noord-Holland) het eerste geopend: Westerveld. Ook van dat crematorium was de Vereniging voor Facultatieve Crematie – nu de ‘Koninklijke Facultatieve’ – opdrachtgever en eigenaar. Er bestond behoefte aan een tweede crematorium in Nederland omdat het aantal crematies gestaag toenam en de mensen in het oosten en noorden van ons land nog altijd naar Westerveld moesten reizen.

Ilya uitvaartzorg Dieren Tel:06-52028766