Uitvaart Cuijk

Oprecht: Wij onderscheiden ons doordat wij werken in een klein team. De gedrevenheid, de persoonlijke aandacht en het inlevingsvermogen van onze uitvaartleiders maken de ondersteuning, zorg en begeleiding echt persoonlijk.

Keuzes: Het regelen van een uitvaart Cuijk brengt veel keuzes en beslissingen met zich mee. Misschien weet u precies wat u wilt, wellicht bent u nog op zoek naar inspiratie en mogelijkheden. Op onze website van Ilya uitvaartzorg Cuijk vertellen wij u wat de mogelijkheden zijn. U kunt ook contact met ons opnemen voor een vrijblijvende afspraak. Vaak is er meer mogelijk dan u denkt.

Het einde van het plakje cake. Mensen richten hun leven in naar eigen goeddunken. En als het even kan ook de eigen uitvaart. De traditionele uitvaart, met drie muziekstukken, een speech en koffie met een plak cake, is niet langer de enige manier. U kunt kiezen voor een aula, maar het is ook mogelijk om de plechtigheid te houden in het bos, in een restaurant of aan het water.

Het afscheid nemen van een dierbare mag u tegenwoordig op geheel eigen wijze invullen.

Indien gewenst is een Budget Crematie Cuijk mogelijk. Wij staan garant voor het verzorgen en regelen van een crematie die niet alleen naar uw wens, of die van de overledene is, maar ook betaalbaar is. De voordeligste crematie, die ook nog persoonlijk is in Cuijk. Wij denken graag mee bij het maken van een passende keuze.

 

Bij ilya uitvaart Cuijk hoeft u niet vooraf te betalen.

 

Pakket 1 Basis Cuijk

  • Aangifte overlijden
  • Laatste verzorging
  • Overbrenging met ilya rouwbus
  • Opbaring thuis inclusief koeling
  • Standaard uitvaartkist in 3 modellen
  • Crematie Heteren zonder bijzijn van familie
  • Inclusief koffie en thee

Totaal € 2700,00 inclusief BTW