Begrafenisondernemer Bemmel

Beleef het verschil met Ilya uitvaartzorg Bemmel

Ilya Uitvaartzorg Bemmel is uniek te zijn binnen de uitvaartzorg. Door te kiezen voor een zeer persoonlijke benadering en risico’s te nemen, wil de van oorsprong Arnhems uitvaartonderneming nabestaanden positief verrassen.
Reinier werkte ook lang geleden in de ouderenzorg. Nog voordat de ouderenzorg uitgekleed werd en er minder uren beschikbaar waren voor de hulpbehoevende ouderen. Hij waardeerde het contact met de ouderen. “Ik had nog echt de tijd om met ze te praten. We voerden diepe en fijne gesprekken ondanks zijn jonge leeftijd. De bewoners zaten vol prachtige verhalen, onder andere over de oorlog en verlies. Dat raakte me; het waren geen oppervlakkige gesprekken, het ging veel dieper.”

Deze waardevolle gesprekken vormden de voedingsbodem voor zijn wens om ooit uitvaartverzorger te worden. Reinier vindt het fascinerend hoe iemand zijn leven heeft geleid. “Waarom doen mensen iets, hoe is iets tot stand gekomen? Welke rugzakken hebben ze in het leven?” In gesprekken met nabestaanden, maar ook met personen wiens overlijden nadert, proberen Reinier of één van de andere medewerkers van Ilya tot de kern te komen.
Dat gaat ver. Ilya durft vragen te stellen die misschien niet voor de hand liggen. Te prikkelen ook, met alles respect voor de overledene en de familie “Wij willen de persoon echt leren kennen. Die persoonlijke tint is bij ons essentieel. We willen cruciale elementen in iemands leven naar boven halen. Als je iemands leven goed kent, kan je de uitvaart daarop afstemmen en bepaalde zaken zeggen omdat je de overledene echt denkt te kennen.”

“Het geeft zoveel voldoening als nabestaanden na de plechtigheid tegen ons zeggen dat de uitvaart een mooie weerspiegeling zoals pa of ma was.”

O, ja een gemiddelde uitvaart kost geen € 6.000,00. Vraag een offerte aan via onze website.

Met vriendelijke groet,

Ilya uitvaartzorg Bemmel
Grote Molenstraat 1 Elst
Tel: 085-0653272
info@ilya-uitvaartzorg.nl
www.ilya-uitvaartzorg.nl